Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ...!!!

Σε δύσκολη θέση έχουν περιέλθει οι δυνάμεις των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων, οι οποίοι μάχονται το καθεστώς Άσαντ. Χαρακτηρισ...


Σε δύσκολη θέση έχουν περιέλθει οι δυνάμεις των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων, οι οποίοι μάχονται το καθεστώς Άσαντ. Χαρακτηριστικό της κατάστασης στην οποία βρίσκονται είναι κάλεσαν πλέον σε βοήθεια την Τουρκία απευθύνοντας έκκληση να εισβάλλει στη Συρία και να τους ενισχύσει άμεσα με οπλισμό.

Συγκεκριμένα ένας από τους διοικητές των Σύρων εξεγερθέντων, που έχουν την έδρα τους στην Τουρκία, δήλωσε όπως μετέδωσαν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία:

«Δεν επαρκεί ο οπλισμός μας. Με τη στρατιωτική υποστήριξη από την πλευρά της Τουρκίας θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε τις βάσεις του PKK στη Συρία, καθώς γνωρίζουμε ποιες περιοχές ελέγχουν».

Από το πρωϊ σήμερα ξεκίνησε η τελική φάση της εκκαθαριστικής επιχείρησης του Χαλεπίου καθώς μετά το χτεσινό βομβαρδισμό από Su-22 και Mig-23 συνετρίβησαν τα κυριότερα σημεία αντίστασης μέσα στις συνοικίες Μπαμπ αλ-Τζαντίντ, Ζάχρα και Αρκούμπα.

Είναι εντυπωσιακό ότι μέσα σε 2 εβδομάδες μετά τη βομβιστική επίθεση που σκότωσε μεγάλο μέρος της πολιτικής ηγεσίας (υπουργός άμυνας,υπ.εσωτερικών, υφυποργός άμυνας, επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών κ.τ.λ) το Συριακό καθεστώς κατάφερε να ανασυγκροτηθεί, και να αντεπιτεθεί, ανατρέποντας την σε βάρος τους τακτική κατάσταση με 3 ευφυείς κινήσεις, τις οποίες πρώτες έχει μεταδώσει στην Ελλάδα το defencenet.gr και είναι οι εξής:
α) Μετέφεραν τις επίλεκτες ταξιαρχίες που κάλυπταν τα υψίπεδα του Γκολάν, ερχόμενοι σε άτυπη συμφωνία "μη επίθεσης" με το Ισραήλ.

β) Εκκένωσαν τις κουρδικές περιοχές εξοικονομώντας δυνάμεις, και προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στην Τουρκία.

γ) ΄Άρχισαν να χρησιμοποιούν την εναέρια ισχύ τους τόσο με εξοπλισμένα ή επιθετικά ελικόπτερα, όσο και με μαχητικά αεροσκάφη κρούσης από χθες.

Και βέβαια σημειώνουμε ότι είναι πολύ πιθανόν να έχουν οι Ρώσοι σύμβουλοι, υποδείξει κάποιες ή όλες από τις παραπάνω κινήσεις. defencenet.gr

3 σχόλια

  1. Χα Χα ! εδω δεν μπορει να σωση τον εαυτο της απο τους ξυπολυτους και οπλισμενους με σφεντονες πεκακαδες(ΡΚΚ) θα γλυτωσει τους ανταρτες ΕΝΑΝΤΙΟΝ συγκροτημενου και ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ στρατου ???

    Σε βλεπω στοχε να γραφεις γεματος χαρα αρθρα για το αγγουρι που θα φανε τα μεμετια ..

    (Προσωπικα πιστευω οτι ΔΕΝ θα εισβαλουν γιατι η πονηρη,δολοφονικη και ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ μογγολικη κλικα που κυβερνα ξερει οτι το ετεροκλητο και ηλιθιο συνοθυλευμα που ονομαζει Τουρκικο στρατο θα δυαλυθει στην πρωτη συγκρουση εναντιον συγκροτημενου στρατου.)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE ANTE LIGO AKOMA TA HROIKA MEMETIA NA MBOYN KAI NA SOSOYN TON KOLO TON EKSEGERTXENTON MAKARH NA GINEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα το σβησιμο του ηφαιστειου της Δαμασκου, ήρθε η ώρα να επισκεφθούν τον παράδεισο και οι υπολοιποι τζιχαντιστες βαχαμπιστες, λιβυοι, αιγυπτιοι, τυνησιοι, και λοιποί τρομοκρατες που κρύβονται στο Χαλεπι και καταστρέφουν τις υποδομές της Συρίας και αναγκάζουν ένα μέρος του πληθυσμού να γίνουν πρόσφυγες. Έχουν την απαίτηση να τους πει η κυβέρνηση ευχαριστούμε που καταλάβατε το Χαλεπι περάστε παρακαλώ να αναλάβετε τη διακυβέρνηση της χωρας.
    Έχουν διαπράξει πολλά προμελετημενα εγκλήματα με την καθοδήγηση της Σαουδικης Αραβιας, του Καταρ, της Τουρκίας των ΗΠΑ της Αλ Καιντα και άλλων.
    Ενδεικτικά μερικά από αυτά: Η βόμβα στην Αλ Καζαζ που σκότωσε 50 ανθρώπους, η σφαγή στη Χουλα, η δολοφονία 3 δημοσιογράφων και η ανατιναξη του τηλεοπτικού σταθμού Αλ Ικμπαριγια, η βομβα που σκότωσε 4 ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησης, η δολοφονία στρατιωτικού που μεταφεροταν με ασθενοφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.