Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ"

Τα απανωτά κρούσματα επιθέσεων και βίας στη χώρα μας, αλλά και οι πολλές καταγγελίες για επαναλαμβανόμενα αντίστοιχα φαινόμενα από μέλη ...

Τα απανωτά κρούσματα επιθέσεων και βίας στη χώρα μας, αλλά και οι πολλές καταγγελίες για επαναλαμβανόμενα αντίστοιχα φαινόμενα από μέλη της "Χρυσής Αυγής" κινητοποίησαν τον Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νίλς Μούιζνιεκς, που γνωστοποίησε ότι θα έρθει στη χώρα μας, επικεφαλής αντιπροσωπείας, για να εξετάσει την εμπλοκή της οργάνωσης σε κατά συρροή κρούσματα παραβατικότητας. 
Ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Θανάσης Παπακωνσταντίνου σχολίασε:
"Όταν ο ίδιος ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα μιας απ' ότι φαίνεται σχεδιασμένης βίας και αναλαμβάνει - και διά της παρουσίας του εδώ - πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της, οι αρμόδιες εγχώριες Αρχές και οι υψηλά ιστάμενοι τους, δεν μπορούν να επικαλούνται τον ύπνο του... Δικαίου. Έστω και καθυστερημένα, οφείλουν να παράσχουν κάθε βοήθεια και συνδρομή.  
Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν την αντίληψη της "Χρυσής Αυγής" να παίρνει τον Νόμο στα χέρια της, όχι μόνο επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα όσων κατά καιρούς θεωρεί στόχο της και ύβρη σε Δικαιϊκές Αξίες, αλλά και βόμβα στην ίδια τη Δημοκρατία. Μπορεί σήμερα ο εύκολος και ανυπεράσπιστος στόχος της να είναι οι μετανάστες, αύριο όμως θα είμαστε όλοι".
 
                                                                      Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

5 σχόλια

  1. ΄Αντε στα τσακίδια να πάτε βρε πρασινό-κωλοι , που θα μας φέρετε και τον Mr. Μούιζνιεκς να "μας δείρει" ! Πάρτε το χαμπάρι ρεεεεεεεεεεεεεε , εμείς οι απλοί πολίτες θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας και στην βία που θα δεχόμαστε θα ανταποδίδουμε με βία , παλιο - χλεχλέδες ! Δώσατε στοιχεία σ' αυτόν τον αξιό-πτυστο επίτροπο για τις ληστείες , τους βιασμούς και τις δολοφονίες που έχουν διαπράξει οι άπλυτοι "φίλοι" σας ; Του είπατε ότι έχουν αφανίσει όλα τα κατοικίδια ζωάκια και τα τρώνε ; Του είπατε ότι εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους ΄Ελληνες ; Του είπατε ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί κάθε έννοια της Δημοκρατίας και ότι εμείς οι απηυδυσμένοι ΄Ελληνες πολίτες , θα την επαναφέρουμε είτε εσείς το θέλετε είτε όχι ; ΄Αντε στο διάβολο παλιο-θολο-κουλτουριάρηδες , που θα μας επιβάλλετε τους ανθρωποφάγους μέσα στα σπίτια μας ! Να τους πάρετε στα ρημαδιακά σας , να τους πλύνετε , να τους ταϊσετε , να τους ποτίσετε και να κοιμηθείτε και μαζί τους , άμα γουστάρετε ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΕ ΘΕΛΟΥΜΕ , Τ΄ ακούσατε ρε παλιο-βρούβες , παλιο-τσουκνίδες , παλιο-λάχανα ; Σας ρωτάω ρεεεεεεεεεεεεεεεε , Τ΄ ακούσατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! Αυτοί εμφανίστηκαν πάλι; Όποιος είναι αντίθετος με τη Χ.Α. έχει τσάμπα διαφήμιση νομίζουν (ειδικά τώρα που κόπηκε η επιχορήγηση, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!). Έλα όμως που τους κατάλαβε ο κόσμος, δε πα' να έρθει και ο Σόρος να μας πει τι θα ψηφίζουμε άλλη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΔΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΗΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΝΤΕ ΦΥΤΕΨΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΡΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄Αντε στα τσακίδια να πάτε βρε πρασινό-κωλοι ντελμπεχανάδες ! Τί βοήθεια και συνδρομή ζητάτε βρε ονειρο-παρμένοι ; Να σας βοηθήσουμε να μαζέψετε τσουκνίδες και αγριό-βρουβες ; ΄Υβρις στις δικαιικές αξίας και βόμβα στην δημοκρατία , "κύριοι" του άνιθου και του μαϊδανού , δεν είναι η αντίληψη της Πατριωτικής Χρυσής Αυγής , αλλά το σούφρωμα που έχετε κάνει στο δημόσιο χρήμα , τομάρια του κερατά ! Ενημερώστε αυτόν τον αρχιδο-επίτροπο για τις ληστείες , τους βιασμούς και τις δολοφονίες που έχουν διαπράξει οι προστατευόμενοί σας άπλυτοι εξ Αφρικής και Ασίας και πείτε του να τους μαζέψει στο ρημαδιακό του , όσο είναι ακόμη καιρός , γιατί τον νόμο θα τον πάρουμε εμείς οι πολίτες στα χέρια μας και η τύχη τους στο εξής θα αγνοείται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ,ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΒΙΑΣΘΕΝΤΩΝ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΤΗ,ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.