Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ...

Προτείνει 14μηνη θητεία και για τα δύο φύλα... Την άμεση θέσπιση 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες αλλά και για γυναίκ...

Προτείνει 14μηνη θητεία και για τα δύο φύλα... Την άμεση θέσπιση 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες αλλά και για γυναίκες προτείνει η Χρυσή Αυγή, με στόχο, όπως λέει, να καλυφθούν οι μη μάχιμες θέσεις από γυναικείο προσωπικό, ενώ οι άνδρες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις μονάδες της παραμεθορίου. Όπως προβλέπεται στην πρόταση της Χρυσής Αυγής, ο Οπλίτης θα περνά το στάδιο της βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων για 2 μήνες και στη Μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τον ετήσιο κύκλο όλων των ασκήσεων εντός του εναπομείναντος 12μήνου. Δεν θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο και ο στρατεύσιμος θα ολοκληρώνει τη θητεία του στην παραμεθόριο. Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας, καθώς, όπως τονίζει, πολλές νευραλγικές μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού, ενώ το επίπεδο εκπαίδευσης των οπλιτών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις διαρκείς μειώσεις του χρόνου στράτευσης.

5 σχόλια

  1. Αυτό θα τσούξει πολύ τα μεμέτια της Θράκης μας,καθώς τις γυναίκες τους τις έχουν τυλιγμένες στην μαντίλα και μέσα στα μακρυνάρια,άλλο αν το στριγκ από κάτω πάει σύννεφο,θα είναι αιτία να αραιώνουν γρηγορότερα τα βρωμόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον φίλο που λέει αυτό θα τσούξει.....Μένω στην Θράκη και επειδή ξέρω κάτι παραπάνω να ξέρεις ότι δύο εκδοχές παίζουν.Είτε να τις στείλουν τις κοπελίτσες κανονικά γιατί θέλουν να δηλώνουν νομοταγής,όπως τους γιούς τους που οι φωστήρες κλαράρχες τους κάνουν μέχρι και δόκιμους και ξερνάνε όλα τα σχέδια των μονάδων που υπηρετούν, Είτε να τις διώξουν οι πολλοί φανατικοί στην Τουρκία και μετά να γυρίσουν κανονικά αστράτευτες πίσω όπως γυρίζουν πολλοί που είχανε φύγει και τους είχανε διώξει για εσχάτη προδοσία αλλά οι ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ για να γίνουν αρεστοί στα κόμματα κάνουν τα στραβά μάτια και δεν τους συλαμβάνουν !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν νομιζω να υπαρχει γυναικα που να θελει να παει στο στρατο (ως οπλιτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω το νέο κόμμα. Γρήγορα όλοι στα χακί γιατί ο πουστ άκης έκλεβε και οι δήθεν πατριώτες βρίσκουν μόνο μέτρα κατά του ηλίθιου λαού, που έκανε το λάθος και τους ψήφισε. Για τους παιδικούς σταθμούς, προτείνω να βηματίζουν τα παιδιά των μη βουλευτών για 100 χιλιόμετρα την ημέρα με μυλόπετρα περασμένη στον λαιμό και ότι διαθέτουν οι γονείς τους να δημοπρατείται για να αγοραστεί ότι άχρηστο υπάρχει στη γη, όπως επίσης για να διατηρηθούν τα προνόμια των δειλών.
    Σύνθημα μας: Υποχρεώσεις και μόνον για τον λαουτζίκο και προνόμια για τους καραβανάδες και τα μπάσταρδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστή πρόταση ! Εάν η Κανέλλη , η Δούρου , η Παπαρήγα , η Ρεπούση και τόσες άλλες καρακαηδόνες της πολιτικής είχαν στρατευθεί , θα γνώριζαν από πειθαρχία και η συμπεριφορά τους θα ήταν πιό κόσμια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.