Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ...!

Στην περιοχή της Ευκαρπίας, συνελήφθησαν, δυο άτομα ηλικίας 50 και 46 ετών, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από τοιχίο περίφραξης... μονοκατ...

Στην περιοχή της Ευκαρπίας, συνελήφθησαν, δυο άτομα ηλικίας 50 και 46 ετών, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από τοιχίο περίφραξης... μονοκατοικίας σιδερένια κάγκελα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και συνελήφθησαν.

Στην Τούμπα συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Κλοπή». Ειδικότερα, αφαίρεσε από αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 43χρονης την τσάντα της η οποία περιείχε ένα (1) ρολόι και προσωπικά αντικείμενα της, πλην όμως έγινε αντιληπτός από παθούσα με αποτέλεσμα την σύλληψη του μετά από αναζητήσεις.

Συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 26 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Απόπειρα ληστείας» Ειδικότερα, οι δύο τους αποπειράθηκαν με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου να αφαιρέσουν από κατάστημα «ζαχαροπλαστείο», ιδιοκτησίας 54χρονης ημεδαπής, χρηματικό ποσό, παθούσα αρνήθηκε και αποχώρησαν από το κατάστημα της φοβούμενοι τους περιοίκους που βρίσκονταν έξωθεν αυτού.

Επίσης στην Τούμπα συνελήφθησαν, δυο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 27 ετών, διότι αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, ιδιοκτησίας 22χρονου ημεδαπού, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν. seleo.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.