Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ...

Δύο πολιτικούς ξεχώρισε στο σημερινό του κήρυγμα ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Μπάρακ Ομπάμα. Ο λόγος ...


Δύο πολιτικούς ξεχώρισε στο σημερινό του κήρυγμα ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Μπάρακ Ομπάμα. Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι στις ομιλίες τους επικαλούνται το Θεό, κάτι το οποίο δεν το κάνουν άλλον όπως είπε ώστε να ακούει ο κόσμος και να διδάσκεται.«Αυτήν την περίοδο έχουμε διαφόρους αφορμάς για να συζητούμε για την αλήθεια, για την αγάπη, για τη μεταξύ μας συνεργασία. Τώρα, τι γίνεται στα επίπεδα τα υψηλά… Στα κράτη για να εξηγήσεις πού βρίσκεται ακριβώς η πορεία του λαού σε σχέση με την αναζήτηση της πορείας του ευαγγελίου, πρέπει να αρχίσεις από τους άρχοντες, από τους ποιμένες, για να φθάσεις στους πιο απλούς πολίτες. (…) Εκτός από τον Ομπάμα που λέει, καμιά φορά, καμία προσευχή –είναι Καθολικός αυτός- αλλά κι ο δικός μας πρωθυπουργός έχει πει πολλές φορές ‘με τη βοήθεια του Θεού’- οι υπόλοιποι έχουν απομακρυνθεί. Μπορεί να πιστεύουν, όμως θέλουμε την ομολογία, για να ακούει ο κόσμος και να διδάσκεται», είπε χαρακτηριστικά. 

redalert.gr

2 σχόλια

  1. πιον θεο θα επικαλουντε πατερ ??? ... αυτον που προσκυνανε δηλ τον διαολο??? καθως ως γνωστων ειδηκα ο μπαρακ εινε σατανιστης σιωνιστης....αρα για πιον θεο μηλαμε??? αυτοι οταν λενε θεο τον εξω απο δω ενοουνε.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφείο δημοσίων σχέσεων της τρόϊκας. Πληροφορίες γενειοφόρος άσχετος με τον Βασιλέα που σταυρώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο. Βέβαια εκείνον τον παρέδωσαν οι κακοί ποιμένες της εποχής και της περιοχής. Εμείς έχουμε τον γενειοφόρο τον καθόλα έντιμο και μη αναμειγνυόμενο στην πολιτική.
    Αναρτήθηκε στο ρασπούτιν και φωτοβολταΙκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.