Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΙΧΩΣ ΕΣΕΝΑ ...

Στην πολιτική πρέπει να είσαι απολύτως προετοιμασμένος πως δεν πρόκειται να συναντήσεις από όλους τους απέναντι την ίδια συμπεριφορά. Δεν...

Στην πολιτική πρέπει να είσαι απολύτως προετοιμασμένος πως δεν πρόκειται να συναντήσεις από όλους τους απέναντι την ίδια συμπεριφορά. Δεν μπορείς  να ζητάς την ίδια αντίληψη των πραγμάτων από τους ανυποψίαστους πολίτες και από τους πολιτικούς σου αντιπάλους. Είναι μια πραγματικότητα απολύτως κατανοητή, ιδίως για τον Έλληνα Εθνικιστή που αγωνίζεται για την παλινόρθωση μεγάλων και βαλλόμενων αξιών όπως η Πίστη και η Πατρίδα.

Ωστόσο η αντιμετώπιση όσων μας κοιτούν με βλέμμα κριτικό δεν είναι η ίδια αφού διαφέρουν οι προθέσεις τους. Τον πολίτη τον αντικρίζουμε υπό το πρίσμα εκείνου που έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για τον Εθνικισμό από εμάς που τη ζούμε την ίδια στιγμή που αγωνιζόμαστε για κείνον μέσα από το σπάσιμο των δεσμών που έχει επιβάλλει ο διεθνιστικός νεοταξισμός στον ελληνικό λαό. Τον πολιτικό αντίπαλο όμως που εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα και επιθυμεί να διαστρεβλώσει την αληθινή φύση της ιδεολογίας μας οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε συντρίβοντας τα επιχειρήματά του που όζουν αναίδειας και ανεντιμότητας.

Η πολιτική που εκφράζει το Εθνικιστικό Κίνημα αναμφίβολα δεν αναφέρεται σε όλους τους πολίτες. Εμείς αναφερόμαστε στη μεγάλη υγιή πλειοψηφία των Ελλήνων που πιστεύουν στην δύναμη και την ελευθερία της πατρίδος με την παρουσία και τις ενέργειες των δικών της παιδιών και μόνον. Αυτό όμως δεν δίνει κανένα απολύτως δικαίωμα στους απάτριδες, τους συμφεροντολόγους και τους διεθνιστές να μας προσδιορίζουν αυθαίρετα με τα βρώμικα ψεύδη τους και να μιλάνε για εμάς ρίχνοντας χολή δίχως την δική μας παρουσία και απάντηση.

Ο ετεροπροσδιορισμός είναι μια από τις χειρότερες μορφές καταπατήσεως των δικαιωμάτων του βαλλόμενου. Όταν κάποιοι μιλάνε για εσένα δίχως εσένα, τούτο σημαίνει πως σε φοβούνται και δεν τολμούν να σε αντιμετωπίσουν στα ίσια. Σημαίνει πως οι αντίπαλοί σου είναι δειλοί και άνανδροι. Ο Έλληνας Εθνικιστής όμως έχει το ψυχικό χάρισμα να αντιμετωπίζει τα εμπόδια και τους εκφραστές τους με τόλμη, θάρρος και ανδρεία.

Τολμούν και μιλούν για την ελευθερία της εκφράσεως των Ελλήνων τα αθύρματα του κατοχικού καθεστώτος  που οδηγούν καθημερινά τους Έλληνες στην εξαθλίωση και τον θάνατο. Αυτοί λοιπόν οι απατεώνες και προδότες της πολιτικής είναι εκείνοι που κατηγορούν τον Εθνικισμό και τους Εθνικιστές αναφερόμενοι σε φασίστες, ακροδεξιά, εγκληματίες, συμμορία, μαχαιροβγάλτες και άλλα τινά προσπαθώντας να φτιάξουν ένα μείγμα ετερόκλητο βιάζοντας τις αλήθειες με τα ψεύδη.

Ας δούμε τις κατηγορίες αφού ξεκαθαρίσουμε ότι οι μόνοι που δικαιούμαστε να εκφέρουμε λόγο και γνώμη για την αληθινή μας ταυτότητα είμαστε εμείς οι ίδιοι οι Εθνικιστές. Κατά τον ίδιο άλλωστε τρόπο οι μόνοι που μπορούν να επικαλούνται τον πατριωτισμό είναι όσοι ζωντανοί Έλληνες μάχονται για το μεγαλείο της Φυλής και της Κοινωνίας μας, της Μητέρας Ελλάδος μας. Διότι ο Εθνικισμός είναι η πολιτική έκφραση των αναγκών και των συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους και λαού.

Όλοι αυτοί που μιλάνε για φασισμό θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι αυτός αποτελεί τον ιταλικό εθνικισμό και έχει ως πυρήνα πολιτικής δράσης το κράτος, ενώ ο ελληνικός εθνικισμός έχει ως πυρήνα δράσης το έθνος, τον όλο ελληνισμό όπου κι αν εστιάζεται. Αν ήμουν Ιταλός Πατριώτης θα ήμουν αναμφισβήτητα Φασίστας. Αλλά επειδή είμαι Έλληνας Πατριώτης απαιτώ να με λένε Εθνικιστή όπως είναι η αλήθεια.

Θα πρέπει να θυμίσουμε σε όλα αυτά τα αποβράσματα που προσπαθούν ματαίως να μας θέσουν στο περιθώριο πως όταν η Ιταλία και η Γερμανία μας επιτέθηκαν το 1940, η κυβέρνηση του Εθνικοκοινωνιστή και Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά αντιστάθηκε. Ενώ στον καιρό της παγκόσμιας διακυβέρνησης του σιωνιστικού νεοταξισμού οι σοσιαλφιλελεύθεροι άνοιξαν την νέα κερκόπορτα στους τοκογλύφους και η Αριστερά υποστηρίζει με σθένος τη λαθραία πολυπολιτισμικότητα, εκτελώντας άπαντες ξένες εντολές. Είναι οι ίδιοι που ανοίγουν παράλληλα διαδρόμους στην Τουρκία.

Αν πάλι όταν μιλάνε για φασισμό αναφέρονται στην νιόφερτη απόδοση του περιορισμού των δικαιωμάτων, αυτή την καμαρώσαμε όλοι όταν το «ελληνικό» κοινοβούλιο κρύφτηκε πίσω από τη μυστική ψηφοφορία και συνωμότησε για να μην εκλεγεί αντιπρόεδρος ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Και δεν είναι η πρώτη μα η πολλοστή φορά που αυθαιρετούν ενάντια στον Εθνικισμό οι εχθροί του ή οι δήθεν φίλοι του ενάντια σε κάθε έννοια λογικής και δικαίου.

Για τα περί ακροδεξιάς έχω να παρατηρήσω αφενός μεν ότι δεν αισθάνομαι την παραμικρή προσβολή και αφετέρου πως για τον Ελληνικό Εθνικισμό δεν υπάρχει μήτε αριστερά μήτε δεξιά παρά μόνο κόκαλα Ελλήνων Ιερά και Έλληνες που ζουν και ανασαίνουν για την Ελλάδα και τα ελληνόπουλα. Τα περί συμμορίας τα επιστρέφουμε στους ξενολάγνους μαρξιστές που στήσανε το συμμοριτοπόλεμο για να μικρύνουνε την Ελλάδα και την αστική τους παρέα που από κοινού μας παρέδωσαν στα νύχια του νεοταξισμού. Τους χαρακτηρισμούς εγκληματίες και μαχαιροβγάλτες τους αποδίδουμε στους ίδιους ελληνόφωνους γραικύλους που αποδέχονται την ξένη εγκληματικότητα αδρανείς και οδηγούν απαθέστατα τους Έλληνες στην αυτοκτονία. 

Οι συκοφάντες της Ελλάδος και του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Οι Έλληνες πυκνώνουν τις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος για μια Ελλάδα πολιτικά αδέσμευτη και φυλετικά καθαρή.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.