Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΘΗΜΑΤΑ... ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...!!!

Σε μαθήματα… αντιφασισμού στη νεολαία είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι κάργα «προοδευτικοί» καθηγητάδες της ΕΛΜΕ Χανίων, για να αποτε...

Σε μαθήματα… αντιφασισμού στη νεολαία είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι κάργα «προοδευτικοί» καθηγητάδες της ΕΛΜΕ Χανίων, για να αποτελέσουν… ανάχωμα στην άνοδο του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Και κάνουν δημόσια έκκληση, για ιδέες και προτάσεις, έτσι ώστε ει δυνατόν να αρχίσουν κι από τη φετινή χρονιά. Είναι και… βιαστικοί φαίνεται. Ιδού η ανακοίνωσή τους:

«Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων εκφράζει τον προβληματισμό και την ανησυχία του για τις φασιστικές επιθέσεις που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό· στόχος τους δεν είναι μόνο οι μετανάστες αλλά οποιοσδήποτε υιοθετεί και πρεσβεύει το «διαφορετικό».

Η παιδεία αποτελεί το ανάχωμα που μπορεί να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει φασιστικές νοοτροπίες και συμπεριφορές οι οποίες προσβάλλουν και ακυρώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη. Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε απαραίτητη την ανάληψη πρωτοβουλιών στα σχολεία μέσα από ενημερώσεις-ομιλίες-συζητήσεις, προβολή ταινιών κ.ά..

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταθέσουν τις σκέψεις, τις προτάσεις τους, καθώς και προτεινόμενο υλικό για αξιοποίηση στο mail elmecha@otenet.gr, ή στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ http://www.elme-chanion.gr. ώστε η προσπάθεια αυτή να αρχίσει να υλοποιείται από το νέο σχολικό έτος.

Όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι ίσοι».


Ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας (;) και κάθε αρμόδιο – αν υπάρχει τέτοιος σ’ αυτή τη χώρα: έχουν το δικαίωμα δημόσιοι υπάλληλοι να προπαγανδίζουν κατά συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος στον χώρο εργασίας τους και κατά την διάρκεια αυτής, το οποίο πολιτικό κόμμα όχι απλά είναι νόμιμο, αλλά διαθέτει και την εκφρασμένη πολύ προσφάτως εμπιστοσύνη του 7% του ελληνικού λαού; Επιπλέον, έχουν το δικαίωμα οι δημόσιοι αυτοί υπάλληλοι να προπαγανδίζουν κατά του κόμματος αυτού σε ανηλίκους;

Πρακτικά, δεν έχουμε αυταπάτες για το τι ακριβώς σημαίνει «μεταπολιτευτική δημοκρατία» και στο παραπάνω «ρητορικό» ερώτημα δεν πρόκειται να απαντήσει κανένας υπουργός ή άλλος «αρμόδιος». Κι ας είναι της ΝΔ, που θα μας έσωζε από την αριστερά! Θα την κάνουν, λοιπόν, πανελεύθερα την προπαγάνδα τους οι αριστεροκομμουνιστές καθηγητές, όπως την κάνουν με κάθε ευκαιρία. Και μακάρι να την κάνουν! Γιατί είναι πολιτικά και ιδεολογικά ξοφλημένοι και ότι κάνουν φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Εμπρός λοιπόν! xryshaygh.com

1 σχόλιο

  1. «Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων εκφράζει τον προβληματισμό και την ανησυχία του για τις φασιστικές επιθέσεις που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό· στόχος τους δεν είναι μόνο οι μετανάστες αλλά οποιοσδήποτε υιοθετεί και πρεσβεύει το «διαφορετικό».

    Μαλλον θα ενοουν την επιθεση εναντιον του γιου της υποψηφιας της Χρυσης Αυγης απο ποινικους δολοφονους .(Σαν αυτους που εδρασαν στην ΚΥΠΡΟ)

    Πραγματικα η παιδεία αποτελεί το ανάχωμα που μπορεί να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει ΤΕΤΟΙΕΣ φασιστικές νοοτροπίες και συμπεριφορές οι οποίες προσβάλλουν και ακυρώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

    Ας ενημερωθουν τα παιδια πως πισω απο τους αριστεροαναρχικους κρυβεται η ελεεινοτερη μορφη δολοφονικης βιας .

    θα ηθελα να ημουν στα σεμηναρια .
    (εχω απωθημενα ,ναι το ομολογω ,απο τοτε που την ειχα βγει σε κομμουνι καθηγητρια το 1986, την εκανα ρομπα ,τα μαζεψε αλλα μου εβαλε για εκδικηση στην εκθεση 9)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.