Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΡΕΣΛΕΡ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ; ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο Πάνορμο Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχ...

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο Πάνορμο Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, δύο Γερμανοί, ηλικίας 20 και 21 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών ότι οι δράστες είναι ύποπτοι διάπραξης κλοπών διαρρήξεων, αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν από παραπάνω Αστυνομικούς στο Πάνορμο Ρεθύμνου, και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βαλίτσα ταξιδίου και ένα σακίδιο ώμου τα οποία περιείχαν, τρεις  φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και τρεις  ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με τα παρελκόμενά τους, μία  βιντεοκάμερα, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 4.850 ευρώ.
Από την Αστυνομική έρευνα και την προανάκριση προέκυψε, ότι δράστες είχαν ενωθεί με σκοπό την διάπραξη κλοπών και ενεργώντας από κοινού και με την ίδια πάντα μέθοδο, είχαν εισέλθει νωρίτερα, σε τέσσερα  δωμάτια ξενοδοχείου της περιοχής όπου διέμεναν προσωρινά ισάριθμοι αλλοδαποί και αφαίρεσαν τα ανωτέρω κατασχεθέντα είδη τα οποία, αφού αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες, τους αποδόθηκαν.
Επίσης από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση προέκυψε η διάπραξη και άλλων έξι κλοπών σε βάρος υπαλλήλων του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, αφαιρώντας τους, πέντε κινητά τηλέφωνα από τα οποία βρέθηκαν τα τρία  και τους αποδόθηκαν, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα αξίας τριακοσίων σαράντα 340 ευρώ.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο όπου διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των επτακοσίων 725 ευρώ ως προερχόμενο από κλοπές.
Τις έρευνες και την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γεροποτάμου.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν αύριο Πέμπτη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.