Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ... ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ...!

defencenet.gr._ Ο λιβανικός Στρατός άρχισε σήμερα Τρίτη να ενισχύει την παρουσία του στα σύνορα με τη Συρία, μετά τα επαναλαμβανόμενα επε...

defencenet.gr._ Ο λιβανικός Στρατός άρχισε σήμερα Τρίτη να ενισχύει την παρουσία του στα σύνορα με τη Συρία, μετά τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια στο βόρειο Λίβανο, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του στρατού.

«Έχουμε αρχίσει να αναπτύσσουμε τις δυνάμεις μας και θα μας χρειαστεί μία εβδομάδα έως δέκα ημέρες», σημείωσε. Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε το βράδυ της Δευτέρας να ενισχύσει την παρουσία του Sτρατού στα λιβανοσυριακά σύνορα έπειτα από μια σειρά πολλών πρόσφατων επεισοδίων, αρκετών θανατηφόρων, σε μία προσπάθεια να αποτρέψουν την είσοδο μισθοφόρων και ανταρτών από την πλευρά του Λιβάνου προς την Συρία.

Ο Στρατός του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι «ανταλλαγή πυρών έγινε μεταξύ συριακών στρατευμάτων και ενόπλων» τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, ενώ και όλμοι έπεσαν στο έδαφος του Λιβάνου, προκαλώντας τρεις θανάτους και τραυματίες μεταξύ των αμάχων.

Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana, μετέδωσε από την πλευρά του ότι Σύροι στρατιώτες απέτρεψαν απόπειρα διείσδυσης «τρομοκρατικών ομάδων» από τη λιβανική μεθόριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ... ΑΠΕΤΡΑΠΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.