Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΧΟΥΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Τα θεωρητικώς ετερόκλητα μα πρακτικώς ομογάλακτα πολιτικά σχήματα της κατοχικής ελληνόφωνης κυβερνήσεως υπηρετούν μια χαρά τα συμφέροντα ...

Τα θεωρητικώς ετερόκλητα μα πρακτικώς ομογάλακτα πολιτικά σχήματα της κατοχικής ελληνόφωνης κυβερνήσεως υπηρετούν μια χαρά τα συμφέροντα του μεγάλου αφεντικού, του δυσώνυμου διεθνιστικού νεοταξισμού. Μην ακούτε που λέγεται πως απέτυχαν στην αποστολή τους. Κάθε άλλο, πέτυχαν να αιχμαλωτίσουν τον ελληνικό λαό και τώρα βαδίζουν στο αιμάτινο ξεκοκάλισμα της Ελλάδος. Κάτι άλλο όμως που επίσης λέγεται μα δεν ισχύει είναι ότι έχουμε κράτος και πολιτεία. Αυτό που έχουμε είναι μια ακυβέρνητη και αδύναμη πολιτεία στην οποία άρχουν ο Νεοταξισμός και η Αριστερά.

Το γαϊτανάκι πάντως του θανατηφόρου εναγκαλισμού ή μη, αυτού που αποκαλεί το σύστημα στήριξη ή μη, πετυχαίνει το σκοπό του. Είδαμε το γερμανικό Σπήγκελ να διατείνεται ότι το ΔΝΤ δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε μια νέα χρηματοδότηση της Ελλάδος, εννοώντας τα χρήματα που πηγαίνουν στο διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο. Το ΔΝΤ ήρθε να διαψεύσει το δημοσίευμα λέγοντας ότι θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις για να επανέλθουμε στην ορθή τροχιά. Είναι τα ίδια λόγια που μετέρχεται ως δήθεν δικά της η πολυκομματική ομάδα κυβερνητικής διαχείρισης. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συμφωνεί με τη διάψευση και μας λέει πως η «βοήθεια» θα έρθει από Σεπτέμβρη αν η τρόικα γράψει στην έκθεση καλή βαθμολογία. Το Σπήγκελ μάλιστα μας ζητάει να ξαρματώσουμε τον Ελληνικό Στρατό γιατί έχουμε πολλούς στρατιωτικούς σε πάρα πολλά στρατόπεδα!

Οι «περιούσιες» Αρχές των ΗΠΑ λένε το ίδιο ποίημα. Μεταρρυθμιστείτε και ερχόμαστε! Οι δε «ημέτεροι» ανταποκρίνονται ευθύς αμέσως. Ανακοινώθηκε μέσω του Ρώυτερ πριν από κάθε άλλο ελληνικό μέσο ότι πωλείται η Αγροτική Τράπεζα. Που σημαίνει ότι πωλείται η τράπεζα που διαθέτει σε καταθέσεις ολόκληρο το ελληνικό αγροτικό εισόδημα, επομένως ο αγοραστής αυτής θα υποθηκεύσει μονομιάς την ελληνική παραγωγή και τροφοδοσία. Εκτός της Τράπεζας Πειραιώς για το «υγιές ενεργητικό» υπάρχει έντονο τουρκικό ενδιαφέρον.

Η Δημοκρατική Αριστερά και ο Κουβέλης πάντως μας λένε ότι πρέπει να επιταχυνθεί το κυβερνητικό «έργο» με πρώτες τις μεταρρυθμίσεις και τις διαρθρωτικές αλλαγές. Προφανώς γι’ αυτό το λόγο η Ρεπούση ζήτησε τον αποκλεισμό του εκκλησιασμού από τα ελληνικά σχολεία μην ενοχληθούν οι αγαπημένοι της Αριστεράς λαθρομετανάστες. Μηδενική ανοχή μας λένε στο ρατσισμό. Οι συνασπισμένοι ψευτοαντιπολιτευόμενοι λέγουν τα ίδια. Εμείς πάλι λέμε ναι στο όμαιμο και ομόφυλο του Ηρόδοτου, ναι στην ζωή και την εργασία των Ελλήνων, μηδενική ανοχή στα ελληνόφωνα νεοταξικά «μπουμπούκια».

Ο πρωθυπουργός μας λέει τέρμα στις παλιές αγκυλώσεις και πως η επαναδιαπραγμάτευση θα έρθει όταν βελτιωθεί η θέση της χώρας. Κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ όταν μάλιστα ο ίδιος ο κ. Σαμαράς αναφέρεται σε αξιωματούχους που προεξοφλούν την αποτυχία της Ελλάδος. Την προεξοφλούν φυσικά εκ του ασφαλούς όταν ο ίδιος ο εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ Ρουμελιώτης λέει ότι οι ψευτοδιασώστες ξέρανε εξ αρχής ότι το πρόγραμμα των μνημονίων ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί αφού δεν υπήρχε κανένα επιτυχημένο παράδειγμα και εξαιτίας της παρουσίας του ευρώ που δεν ήταν εφικτό να υποτιμηθεί η αξία του. Αναγνωρίζει μάλιστα την ολέθρια επίδραση της περικοπής των δαπανών. Οι δε Ευρωπαίοι ψευτοσύμμαχοι ξεφουρνίζουν τον στόχο της ομοσπονδιακής Ευρώπης ως λύση στην τεχνητή οικονομική κρίση, όπως εσχάτως είπε Ισπανός υπουργός.

Ο υπουργός εσωτερικών Στυλιανίδης εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό συμβούλιο των ομολόγων του είπε πως έχουμε πάνω από 12% του πληθυσμού «οικονομικούς μετανάστες» εξαιτίας της κρίσεως, στημένης φυσικά, στις ισλαμικές χώρες και την ώθηση της Τουρκίας. Για να παραδεχτεί ότι η Ελλάδα παρέχει στους λαθρομετανάστες ένεκα ενός ηλίθιου «ανθρωπισμού» δωρεάν υπηρεσίες υγείας, παιδείας και κοινωνικής μέριμνας. Δικαιώματα δηλαδή που στερείται ή χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός δίδονται στους λαθρομετανάστες με χρήμα δικό μας! Τον εξ ανατολών κίνδυνο βλέπει και ο υπουργός προστασίας του πολίτη Δένδιας αλλά το κράτος «μας» φτάνει το πολύ έως τον φράχτη του Έβρου που ακόμη να σηκωθεί και που σίγουρα χρειάζεται στρατιωτική φύλαξη και έξοδο όσων έχουν εισβάλλει.

Η φυματίωση πάντως εμφανίστηκε σε παιδικό σταθμό με 5 παιδιά και 5 εργαζομένους νοσούντες. Το έγκλημα σαρώνει από τη Μεσσηνία και το Αγρίνιο που αλλοδαποί σφάχτηκαν μεταξύ τους μέχρι τη Φιλοθέη που ένας Γεωργιανός σκότωσε μια Ελληνίδα επειδή αντιλήφθηκε την διενεργούμενη κλοπή του σπιτιού της. Ο δράστης μάλιστα είχε στείλει κι άλλοτε ανθρώπους στο νοσοκομείο, όμως οι νόμοι των προσκυνημένων πολιτικάντηδων ανοίγουν φυλακές για λόγους αποσυμφόρησης!

Η ίδια εικόνα σε όλη την Ελλάδα και οι αυτοκτονίες Ελλήνων καλπάζουν όπως στην περίπτωση ενός συνταξιούχου αστυνομικού στο Ηράκλειο που «έφυγε» γιατί δεν μπορούσε να βοηθήσει το παιδί του στη δημιουργία της δικής του οικογένειας. Κι όλα αυτά όταν η συρρίκνωση των εισοδημάτων συνεχίζεται και η υγεία υπόκειται σε πλαφόν 1500 ευρώ για την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών εξόδων από τα ταμεία.

Ακριβή μου δημοκρατία επίτρεψέ μου να χαρώ για την πτώση σου, ότι πολύ ακριβά μου κόστισες. Έχω για κυβέρνηση την Ελλάδα και τον Λαϊκό Εθνικισμό, συμπολίτευση με λόγο γόνιμο κι όχι στείρο τον ελληνικό λαό, ενδιάμεσα εθνική παιδεία για εργαστήρι Ελλήνων και Φρουρό τον Ελληνικό Στρατό. Αυτά θέλω, αυτά χρειάζομαι, Πίστη στο Θεό έχω και θα τα κατακτήσω. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.