Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...

Κάνοντας μια περιήγηση σε κάποια ιστολογία πρόσεξα το παρακάτω δημοσίευμα και έμεινα άφωνος με το τι συμβαίνει την σήμερον ημέρα στο Νομό...


Κάνοντας μια περιήγηση σε κάποια ιστολογία πρόσεξα το παρακάτω δημοσίευμα και έμεινα άφωνος με το τι συμβαίνει την σήμερον ημέρα στο Νομό Ιωαννίνων  και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν ενα τέτοιο σοβαρό περιστατικό να  κουκουλώνετε απ τα τοπικά ΜΜΕ.

Παρακάτω  δείτε τι πράττουν διάφοροι δρασύτατοι πράκτορες αλλά περισσότερο  φανταστείτε να συνέβαινε  αυτό σε άλλες δημοκρατικές χώρες  όπως λόγου χάριν σε Τουρκία το Ισραήλ κτλ...

Το θέμα νομίζω οτι δεν είναι καθόλου απλό ως περιστατικό,  αλλά αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα  που έχω την αίσθηση οτι πρέπει να πάρει άμεσα θέση  κάποια  αρμόδια τοπική αρχή ακόμα και το Υπουργείο δημόσιας τάξης, Άμυνας και όποιο άλλο συναρμόδιο Υπουργείο. Η υπόθεση σίγουρα αποτελεί  μια ακόμα αντεθνική πρόκληση από κάποιους ανθελληνικούς κύκλους και αποδεικνύεται οτι η χώρα είναι ένα ξέρβαγκο αμπέλι για κάθε άθλιο υποκείμενο. Μήπως όλα αυτά εν τέλη είναι τακτικές και ασκήσεις απο διάφορες υπηρεσίες ;.   Πολλά τα ερωτήματα και θα έλεγα αρκετά ύποπτη ως  υπόθεση, αφού για να φτάσουν μέχρι εκεί και να διακινούν τέτοιου είδους έντυπα  φαίνεται οτι διαθέτουν μια καλά και άρτια οργανωμένη ομάδα. 




Αντιγράφω το παρακάτω  άρθρο  απο εδώ > ΠΗΓΗ 

Οι Τούρκοι μοιράζουν φυλλάδια στην Εγνατία και εμφανίζουν τουρκική την Πιερία.


Στα διόδια της Εγνατίας στο Μαλακάσι, κοντά στο Μέτσοβο, σε πλησιάζουν χαμογελαστά νέα παιδιά και σου προσφέρουν ένα "αθώο" ενημερωτικό φυλλάδιο για τα περάσματα της αρκούδας επί του συγκεκριμένου τμήματος.
Όσοι πρόσεξαν το φυλλάδιο αυτό, βρέθηκαν κυριολεκτικά προ εκπλήξεως, αφού όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, η Πιερία βρίσκεται στην... Τουρκία! Για ακόμη μια φορά, ξέφραγο το ελληνικό κράτος στην ύπουλη δράση του τούρκων...


iasonmpimpos.blogspot.gr

------------------------------------------------

2 σχόλια

  1. Μυνηση σς αυτους τους μαλακες και κατα παντος υπευθυνου για μοιρασμα πλαστων και παραπλανητικων χαρτων που ισοδυναμει με διασπορα ψευδων ειδησεων .

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μπίλυ: Θα λάμψει και πάλι η δικαιοσύνη. Όπου αρκούδα και δίκαιο, όπου άνθρωπος αδικία. Αμα φάει η αρκούδα άνθρωπο, αυτοί θα μηνύσουν τους συγγενείς γιατί το ζώο έπαθε δυσπεψία και να δείς που θα την κερδίσουν κιόλας.
    Ζήτω οι αρκούδες. Θάνατος στους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.