Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΡΩΣΟΥ ΔΡΑΠΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...

Σκηνές  από χολιγουντιανή υπερπαραγωγή  εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι της Πάτρας, όταν απέδρασε από το χώρο προσωρινής ...

Σκηνές  από χολιγουντιανή υπερπαραγωγή  εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι της Πάτρας, όταν απέδρασε από το χώρο προσωρινής κράτησης του κεντρικού Λιμεναρχείου ένας νεαρός Ρώσος που είχε συλληφθεί καθώς προσπαθούσε να ταξιδέψει προς την Ιταλία έχοντας μαζί του ναρκωτικά.

Ο 22χρονος Ρώσος παραβίασε τις χειροπέδες με έναν… συνδετήρα και άνοιξε την πόρτα του χώρου κράτησης χωρίς να τον αντιληφθούν οι φρουροί! Όταν, όμως, το έβαλε στα πόδια, οι λιμενικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν και εκείνος έτρεξε προς τον μώλο της Αγίου Νικολάου, όπου εγκλωβίστηκε. Παρ’ όλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω. Εκμεταλλευόμενος την άριστη φυσική του κατάσταση, βούτηξε στη θάλασσα κι άρχισε να κολυμπά προς τον κυματοθραύστη του λιμανιού.

Οι άνδρες του λιμενικού πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, αλλά ο καλογυμνασμένος νεαρός συνέχισε να κολυμπά ως τη στιγμή που τα πυρά άρχισαν να βρίσκουν το νερό σε κοντινή απόσταση από αυτόν! Μόνο τότε εγκατέλειψε την προσπάθειά του και γύρισε κολυμπώντας στο σημείο όπου βρίσκονταν οι λιμενικοί, που αυτή τη φορά φρόντισαν να τον ασφαλίσουν για τα καλά στα κρατητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.