Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...!!! ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ...!

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) υποστήριξε την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (FIFA) να επιτρέψει στις αθλή...

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) υποστήριξε την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (FIFA) να επιτρέψει στις αθλήτριες να βγουν να διαγωνιστούν με καλύμματα της κεφαλής, μεταξύ των οποίων και μαντίλες.

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ, ευρισκόμενος στο Σιλβερστόουν, όπου ολοκληρώθηκε το Γκραν-πρι της Μεγάλης Βρετανίας Formula-1.

Με απόφασή της η FIFA και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών την περασμένη Πέμπτη ανέστειλε την απαγόρευση, που δεν επέτρεπε στα μέλη των γυναικείων ομάδων να φορούν μαντίλες και άλλα καλύμματα κεφαλής.

Οι αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου εντάσσονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

3 σχόλια

  1. Σε μερικα χρονια θα εχουμε το νομο του ισλαμ και της σαριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ,και πως θα καταλαβαινει ο διαιτητης οτι το 4 ειναι η Αισε και ΟΧΙ η Φατμε και ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ???

    Και αν η τουρκια κατεβασει με μπουργκα τον Μεσουτ οζιλ(εθνικη "Γερμανιας") και ταραξει στα γκολ τις αλλες ομαδες ,εχει το δικαιωμα ο διαιτητης να κανει ελεγχο ?

    μπιλυ

    ΥΓ Καταλαβενετε γιατι εγραψα την Γερμανια σε εισαγωγικα , αυτη δεν ηταν ΓΕΡΜΑΝΙΑ αλλα united colors of benetton....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LONDONISTAN YUNANISTAN ELLADISTAN RAXMAN ALLAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.