Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ! ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Απορρίφθηκε από τον ανακριτή η αίτηση για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που είχε υποβάλει η προφυλακισμένη σύζυγος του Άκη...

Απορρίφθηκε από τον ανακριτή η αίτηση για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που είχε υποβάλει η προφυλακισμένη σύζυγος του Άκης Τζοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Ο ανακριτής δεν έκανε δεκτούς τους λόγους που προέβαλε η κ. Σταμάτη επικαλούμενη την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά και την απεργία πείνας που πραγματοποίησε διαμαρτυρόμενη για την συνέχιση της προσωρινής της κράτησης.

Η κ. Σταμάτη προβάλει επίσης το γεγονός ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, το όποιο την έχει ανάγκη και η ίδια θα πρέπει να βρίσκεται κοντά του για να το προστατεύει. zougla.gr

1 σχόλιο

  1. Δε ντρέπεται το "τσουλί". Όταν γλεντούσε με τα κλεμένα του Άκη ήταν καλά και τώρα το παίζει τρελλή; Καλή φυλάκιση. Θα μείνει στην ιστορία ως παράδειγμα προς αποφυγή. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ η χωριατοπούλα, κατέστρεψε τον Άκη και ρεζλιλεψε έναν λαό ολόκληρο. Να σαπίσει στη φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.