Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ

Ο προεδρικός υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μιτ Ρόμνι, έγινε δεκτός με ψυχρό τρόπο την Τετάρτη σε συνέδριο Αφρο-Αμερικανών ψηφο...

Ο προεδρικός υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μιτ Ρόμνι, έγινε δεκτός με ψυχρό τρόπο την Τετάρτη σε συνέδριο Αφρο-Αμερικανών ψηφοφόρων στο Χιούστον του Τέξας.  Οι μαύροι αμερικανοί υποστηρίζουν ένθερμα τον Πρόεδρο Ομπάμα.

Κατά την ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο της Εθνικής Ένωσης για την Προώθηση των Έγχρωμων Πολιτών, της λεγόμενης NAACP, ο κ. Ρόμνι δήλωσε ότι η πολιτική που θα εφαρμόσει εάν εκλεγεί, θα βοηθήσει τις μειονοτικές οικογένειες περισσότερο απ’ ότι τις έχει βοηθήσει ο Πρόεδρος Ομπάμα.

Πάντως το ακροατήριο γιουχάισε τον κ. Ρόμνι όταν δήλωσε ότι σκοπεύει να καταργήσει τις μεταρρυθμίσεις του Προέδρου Ομπάμα στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.  Επίσης το ακροατήριο γιουχάισε τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών όταν ανέφερε στην ομιλία του ότι ο κ. Ομπάμα δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας και όταν υποσχέθηκε ότι θα «βελτιώσει τα πράγματα» για την κοινότητα των Αφρο-Αμερικανών.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν αναμένεται να μιλήσει στο συνέδριο του NAACP.  Αντ’ αυτού θα μιλήσει ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν.

-----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.