Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΛΒΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΗΜΑΖΕΙ!

Ο 30χρονος Αλβανός έκανε νέες διαρρήξεις στη Βοιωτία μαζί με συνεργούς Δεκαπέντε περιπτώσεις διαρρήξεων και δύο απόπειρες κλοπών σε σ...

Ο 30χρονος Αλβανός έκανε νέες διαρρήξεις στη Βοιωτία μαζί με συνεργούς

Δεκαπέντε περιπτώσεις διαρρήξεων και δύο απόπειρες κλοπών σε σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, εξιχνίασε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 30χρονου Αλβανού, ο οποίος μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του διέπραξαν τα ανωτέρω αδικήματα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι δράστες από την παράνομη δράση τους είχαν αφαιρέσει 6.530 ευρώ, πλήθος κοσμημάτων που η αξία τους ξεπερνά τις 22.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 5.000 δολαρίων Η.Π.Α., καθώς επιπλέον ένα κυνηγετικό όπλο και 300 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία βιντεοκάμερα, τρία κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά έγγραφα και μικροαντικείμενα των παθόντων.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος αλλοδαπός έχει κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν, καθώς τον Ιούλιο του 2008, είχε σχηματισθεί σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς για παρόμοια αδικήματα, που διέπραξε στους Νομούς της Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Φωκίδας, ενώ την 04.04.2011 είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών για διάπραξη κλοπής σε σπίτι στη Θήβα. Επιπλέον, εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λιβαδειάς και είχε προφυλακιστεί στο Κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού, από όπου αποφυλακίσθηκε τον Αύγουστο του 2011 και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα στοιχεία ταυτότητας των συνεργών του 30χρονου, καθώς και η τυχόν συμμετοχή τους στη τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.