Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ... Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΕΡΥΝΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΠΙΤΙ!

Φωτιές άναψε και πάλι η Άντζελα Δημητρίου η οποία μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με την υπόθεση της συναυλίας στα Κατεχόμενα. Η ...


Φωτιές άναψε και πάλι η Άντζελα Δημητρίου η οποία μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με την υπόθεση της συναυλίας στα Κατεχόμενα.
Η γνωστή τραγουδίστρια είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το θέμα προέκυψε λόγω έλλειψης γνώσεων στη… γεωγραφία!
«Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι η Κερύνεια, ούτε είμαι από την Κύπρο, ούτε έχω υποχρεώσεις στην Κύπρο, έχω προσφέρει πράγματα για αυτήν… Ούτε ήξερα ότι θα πάω στα Κατεχόμενα. Είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πού είναι; Έχω σπίτι εκεί είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: radar.gr

-----------------------------


2 σχόλια

  1. Δεν είμαστε ότι τρώμε;;;; Η συγκεκριμένη κυρία αφού τρώει "είδη υγιεινής" κατά δήλωσή της, τι θα είναι;;;; κάτι μεταξύ μπιντέ, λεκάνης και νιπτήρα. Γι' αυτό μην βαράτε ρε παιδιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή για μια γυναίκα 6 δεκαετιών και βάλε να μη γνωρίζει τι έγινε στη Κύπρο το 1974!Και καλά ίσως να μη ξέρει να διαβάζει δεν ακούει κιόλας?? 38 χρόνια πέρασαν κα Δημητρίου καιεσείς δεν πήρατε είδηση!!Είστε για λύπηση!Εμείς όμως δεν ξεχνάμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα κατεχόμενα από τους Τούρκους ελληνικά χώματα μας!! Ισως βέβαια "η κα Ρεπούση" που γνωρίζει "ΚΑΛΑ" ΙΣΤΟΡΊΑ σας ενημερώσει καλύτερα για τις θηριωδίες των Τούρκων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.