Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Όλο και χαμηλώνουν οι δείκτες ηλικίας των δραστών που συμμετέχουν σε παρανομίες κάθε είδους. Πιτσιρικάδες, κυρίως τσιγ...


Όλο και χαμηλώνουν οι δείκτες ηλικίας των δραστών που συμμετέχουν σε παρανομίες κάθε είδους. Πιτσιρικάδες, κυρίως τσιγγάνοι, συλλαμβάνονται  καθημερινά σε όλη την Ελλάδα  για κλοπές, διαρρήξεις, αρπαγές τσαντών, ακόμη και για ληστείες.

Καβάλα: Οι κινήσεις τριών ανήλικων παιδιών και ενός μεγαλύτερου που είχαν γονατίσει δίπλα σε μια μοτοσικλέτα στην Καβάλα, φάνηκαν ύποπτες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όταν επιχείρησαν να τους ελέγξουν τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι δυο ηλικίας 16 και 14 χρόνων συνελήφθησαν και αργότερα συνελήφθη ο 22χρονος, ενώ ένας 15χρονος διέφυγε και αναζητείται. Η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από άλλο σημείο της πόλης, όπως και μια ακόμη που βρέθηκε στον τόπο της σύλληψης των νεαρών Ελλήνων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Λάρισα: Δύο ανήλικοι τσιγγάνοι παρακολουθούσαν έναν πολίτη τη στιγμή που έκανε ανάληψη από ένα ΑΤΜ σε πεζόδρομο της Λάρισας και, μόλις τα χρήματα βγήκαν από θυρίδα, τα άρπαξαν μέσα από τα χέρια του! Όμως, το θύμα έβαλε τις φωνές και οι δράστες ηλικίας 16 και 15 χρόνων συνελήφθησαν από τους περαστικούς και παραδόθηκαν στην Αστυνομία!

Τρίπολη:
Το κόσμημα που φορούσε στον λαιμό της μια 72χρονη γυναίκα «γυάλισε» στο μάτι δυο ανήλικων τσιγγάνων, από τους οποίους ο ένας μόλις 12 χρόνων και ο άλλος 19! Όρμησαν κατά πάνω της, την χτύπησαν, άρπαξαν το χρυσαφικό και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρίσκονταν πολύ κοντά, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ το κόσμημα επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Κιάτο: Μέσα σε λίγη ώρα, άρπαξαν τις τσάντες από δυο γυναίκες τα τρία τσιγγανόπουλα ηλικίας 18, 12 και 15 χρόνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου! Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε σε μία από τα θύματα και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Αγρίνιο: Δυσκολεύτηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να βάλουν χειροπέδες σε έναν «ζόρικο» 17χρονο που έπιασαν στα πράσα να κλέβει καύσιμα από το ρεζερβουάρ του βυτιοφόρου ενός 47χρονου στο Αγρίνιο. Ο ανήλικος δράστης αντιστάθηκε και τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό πριν ακινητοποιηθεί! Ένας ακόμη ανήλικος που ήταν μαζί του, κατάφερε να διαφύγει. Στον τόπο της σύλληψης βρέθηκαν δύο πλαστικά δοχεία στα οποία έκαναν μετάγγιση 50 λίτρων πετρελαίου αφού πρώτα παραβίασαν την τάπα του ρεζερβουάρ και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου.

Ξηρόμερο
: Ξύπνιους βρήκαν τους ενοίκους ενός σπιτιού στην Πάλαιρο του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας οι δυο νεαροί τσιγγάνοι που επιχείρησαν να το διαρρήξουν και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, πριν προλάβουν να εξαφανιστούν εντοπίστηκαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βόνιτσας που τους συνέλαβαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

2 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσακίστε τα τα κωλόπαιδα , που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων των περιοχών της Ελλάδας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.