Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ.. ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ!

Χυδαία πρόκληση σε μαθητικό περιοδικό, «Γύρω Τριγύρω», της Αλβανίας, εναντίον της Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι τα Σύβοτα είναι αλβανικά! ...

Χυδαία πρόκληση σε μαθητικό περιοδικό, «Γύρω Τριγύρω», της Αλβανίας, εναντίον της Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι τα Σύβοτα είναι αλβανικά!
Κάθε δυνατό μέσο χρησιμοποιούν οι Αλβανοί εθνικιστές για να παγιώσουν τις διεκδικήσεις τους σε βάρος της Ελλάδας, που αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο, και επεκτείνονται στην παιδεία, τον πολιτισμό, σε εκδόσεις της Ακαδημίας Επιστημών, στα ΜΜΕ και πλέον και στον τουρισμό.
«Η πόλη, αναφέρει το περιοδικό, διατηρεί ακόμα την αρχαία Ιλλυρο-Πελασγική αρχιτεκτονική. Τα λευκά σπίτια με σκεπή και το ανοιχτό γαλανό χρώμα στα παράθυρα και πόρτες, όλα είναι στον κλασικό αλβανικό ρυθμό. Τα αλβανικά χρώματα τα συναντάς και στις μικρότερες λεπτομέρειες... Στα Σύβοτα οι κάτοικοι είναι Αλβανοί, αλλά δεν τους επιτρέπουν να μιλήσουν την όμορφη αλβανική γλώσσα, διότι, σύμφωνα με την ορθόδοξη κυβέρνηση της Ελλάδας, λέγονται Έλληνες. Παρά την απαγόρευση να μιλούν την μητρική τους γλώσσα αυτοί μιλούν αλβανικά».
Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι εθνικιστές στη γειτονική χώρα.

newsbomb.gr

3 σχόλια

  1. Αυτες τις μαλακιες ακουν τα αλβανακια στα σχολεια και ομαδοποιουνται για να τσακισουν την αλβανικη αλλα υπο καταληψη απο τους Ελληνες (!!)ΕΛΛΑΔΑ .

    Γιαυτο καινε την Ελληνικη Σημαια ,σπανε καταλαμβανουν και καταστρεφουν ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

    Δεν ξεχωριζουν απο τους δικους μας πιτσιρικαδες ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ (μιλανε τελεια Ελληνικα).

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ , ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΥΦΤΟΟΜΑΔΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ" τη ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (οπως οι τουρκοι οι σκοπιανοι οι Βουλγαροι οι κουμμουνιστες και η Μαργκαρετ , η μαμα του τζεφρη.)

    Ας τα βλεπει αυτα η αθωα νεολαια μας , ας τους ξεχωρισει και ας πυκνωσει τις ταξεις των Εθνικιστων .

    Τα συβοτα αλβανικα !!!τι αλλη μαλακια εχουμε να ακουσουμε !! Οτι τους χρωσταμε το ΙΚΑ απο την κατασκευη της Ακροπολης και με τους τοκους ειναι 12000000 δισ ευρω....

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ; τι λές !

    ελάτε και από Κέρκυρα πλερά σας περιμένουμε

    με οπλισμένες αγκάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, και ας μην ξεχνουν οι αλβανοι οτι
    "εχω μιαν αδελφη,κουκλιτσα αληθινη
    την λενε ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
    την αγαπω πολυ"

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.