Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΗΡΑΣΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ... ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ...!!! ΚΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...;;;

Ιούλιος 24, 2012. Τεχεράνη. Το Ιράν κατηγόρησε επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες για εκστρατεία ειδικού πολέμου κατά του Ιράν με όπλα του ...


Ιούλιος 24, 2012.

Τεχεράνη.


Το Ιράν κατηγόρησε επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες για εκστρατεία ειδικού πολέμου κατά του Ιράν με όπλα του Nikola Tesla, προκαλώντας τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 40 ετών.

«Είμαστε καχύποπτοι για τη ξηρασία στο νότο», είπε ο Χασσάν Μουσαβί, διευθυντής της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού του Ιράν.

Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε πέρυσι ότι η Δύση χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό για απομάκρυνση των σύννεφων βροχής σε σημαντικές χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν.

Το Ιράν αντιμετωπίζει τη χειρότερη ξηρασία από το 1964, χρονιά που έφερε δεινά σε περισσότερους από 37 εκατομμύρια κατοίκους, όπως αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο.

Η ξηρασία έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της παραγωγής σίτου και άλλων καλλιεργειών. Ισχυρές θύελλες σκόνης, έχουν οδηγήσει σε ερημοποίηση του εδάφους, αναφέρει η Глас Српске, επικαλούμενη το IRNA.   echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.