Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ... ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ...!!!

Ένα ακόμη συγκλονιστικό βίντεο από τη Συρία ήλθε στο φως την Τρίτη. Στο βίντεο διακρίνονται αντικαθεστωτικοί ισλαμιστές να πετούν από τον ...

Ένα ακόμη συγκλονιστικό βίντεο από τη Συρία ήλθε στο φως την Τρίτη. Στο βίντεο διακρίνονται αντικαθεστωτικοί ισλαμιστές να πετούν από τον τρίτο όροφο κατοικίας στην πόλη Nabbek- 80 χλμ. βόρεια της Δαμασκού- έναν άνδρα επειδή θεωρούσαν ότι είναι οπαδός του Άσαντ.


Σύμφωνα με το Live Leak, που ανήρτησε το σοκαριστικό βίντεο στη δημοσιότητα, ο κάμεραμαν που τράβηξε τη σκηνή, υπογράμμισε, ότι αυτά θα παθαίνουν, όσοι «υποστηρίζουν την αστυνομία, ή την Shabbiha» (σώμα αντίστοιχο της στρατοχωροφυλακής) του καθεστώτος Άσαντ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ.Η ΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ FAKE ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.