Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟ ΤΥΡΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ... ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΦΥΡΟΜ Ο... ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΘΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Την άποψη, ότι το θέμα της ονομασίας της FYROM...


ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΘΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Την άποψη, ότι το θέμα της ονομασίας της FYROM «θα είχε λυθεί, προ πολλού, εάν στην ηγεσία της γειτονικής χώρας «εξακολουθούσαν να βρίσκονται ο Κ. Γκλιγκόροφ, ή ο Λ. Γκιεοργκιέβσκι», υποστήριξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, επικαλούμενος και την παρελθούσα εμπειρία του από την προσωπική γνωριμία μαζί τους.

Παράλληλα, χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον νυν πρόεδρο της χώρας Ν. Γκρουέφσκι, χαρακτηρίζοντας τη στάση της σημερινής ηγεσίας των Σκοπίων «αποτέλεσμα της αλλήθωρης τακτικής των αμερικανών, που κάνουν ότι τους βολεύει εκείνη τη στιγμή» και κατηγορώντας την για «παραχάραξη της ιστορίας».

Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε «χαμένες ευκαιρίες» τη μη προώθηση του διαλόγου πάνω σε προτάσεις που είχαν κατατεθεί στο πλαίσιο αναζήτησης λύσης για σύνθετη ονομασία (Σλαβομακεδονία, Νέα Μακεδονία) και τόνισε ότι απαιτείται μια «πιο πλατειά αντίληψη» για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΔΟΝΙΑΣ ΣΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ;

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.