Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΡΩΗΝ (;;;) ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

Τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή. Η δήλωσή...

Τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή.

Η δήλωσή του αυτή, που έγινε σε χθεσινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έδωσε συνέχεια στη κόντρα του με τη Χρυσή Αυγή, η οποία, φυσικά απάντησε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον κ. Μπουτάρη με αφορμή την πρόθεσή του να πραγματοποιούνται κοινές περιπολίες στη Βόρεια Ελλάδα Ελλήνων και βουλγάρων αστυνομικών.

Έτσι, σε ανακοίνωσή τους προειδοποίησαν το δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι εάν δεν πάρει πίσω την απόφασή του τότε «θα σηκωθούν σφαγιασθέντες Βουλγάρων από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι».

Ο κ. Μπουτάρης πάντως επέμεινε στην άποψή του ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα που θα έπρεπε κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο. newsbeast.gr


------------------------------------------------

5 σχόλια

  1. μπουταρη ναζι η οχι εσυ εισαι και παλι εβραιος οποτε τελειωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και 'συ στην κρεμάλα παλιοκαραγκιόζη προδότη!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν Έλληνες στήν Θεσσαλονίκη? Τόν πρώην δήμαρχο τόν αντικατέστησαν μέ έναν δηλωμένο ανθέλληνα. Μά πως τόν ψήφησαν αυτό τό τέρας τόν γεννητσαρο τού σατανά.
    Αν δέν καθαρίσετε αυτά τά φίδια χωρίς οίκτο, δέν θά δήτε άσπρη μέρα. τά ραντήσματα σάς μαλακώνουν τήν κεφαλή σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπουτάρη!!!! την προδοσία πολλοί αγάπησαν αλλά τον προδότη, ουδείς!!! Θα έλθει ο καιρός που θα "κάνεις ταμείο" και τότε θα μάθεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.