Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ...

Οι συμπράξεις των καθεστωτικών κομμάτων του ντόπιου νεοταξισμού στα ζητήματα που αντιστρατεύονται τα συμφέροντα του Ελληνισμού αλλά και σ...

Οι συμπράξεις των καθεστωτικών κομμάτων του ντόπιου νεοταξισμού στα ζητήματα που αντιστρατεύονται τα συμφέροντα του Ελληνισμού αλλά και στην κοινή εχθρική τους στάση ενάντια στον Ελληνικό Εθνικισμό αποδεικνύουν στην πράξη την έλλειψη ιδεολογίας και το μίσος τους για την πατρίδα. Οι διαφορές τους είναι ανύπαρκτες και αποτελούν το κάλυμμα για την επίκληση του ιδεολογικού άλλοθι και του ψεύτικου πατριωτισμού πίσω από τον ανθελληνισμό και τον αντιεθνικισμό των πράξεών τους με τις εντολές του διεθνιστικού νεοταξισμού.
                                                             
Ένα απλό παράδειγμα αποτελεί η υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων που σκοπεύει την αρπαγή της Μακεδονίας από τον εθνικό μας κορμό και η υπόθεση της λαθρομετανάστευσης που επιδιώκει την εθνοφυλετική αλλοίωση της πατρίδος μας και την διόγκωση των βιοποριστικών προβλημάτων των Ελλήνων. Στο ζήτημα των Σκοπίων η δήθεν δεξιά ΝΔ που κόπτεται για τις εθνικές μας προτεραιότητες προσχωρεί άνετα στον παραλογισμό της σύνθετης ονομασίας που δίνει ψεύτικα μακεδονικά ερείσματα στο νεοταξικό μόρφωμα.

Και στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης η δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη αριστερά πάσης αποκλίσεως συναινεί στην πολυφυλετική εξόντωση των Ελλήνων. Οι σοσιαλιστές ακολουθούν παντού και οι φιλελεύθεροι «αντιστέκονται» με οπισθοχωρήσεις στα πραγματικά θελήματα του νεοταξισμού.

Απέναντι στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων στέκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό των Ελλήνων και αντιστέκεται υπέρ των δικαιωμάτων λαού και πατρίδος ο Ελληνικός Εθνικισμός. Είναι μια υπεύθυνη συμπεριφορά που υπακούει στην αντιπαράθεση πολιτικών προτάσεων και εθνικής στρατηγικής αποδεικνύοντας στην πράξη ότι τα εθνικά και τα κοινωνικά ζητήματα της πολιτικής δεν χωρούν κανενός είδους διαχωρισμό αφού η κοινή αντιμετώπιση αυτών είναι ζήτημα ολόκληρου του ελληνικού λαού και υπέρ των συμφερόντων του.

Το Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την αυθεντική παράταξη του Ελληνικού Έθνους και τη γνήσια πολιτική φωνή του ελληνικού λαού. Οι υποθέσεις της Φυλής μάς αφορούν στον ίδιο βαθμό και η αντίληψή μας αυτή μάς έχει θέσει στο στόχαστρο των ξενοκίνητων κατεστημένων κομμάτων.

Τους αποστρεφόμαστε ως απόβλητους της κοινωνίας μας αποδεικνύοντας καθημερινά την απόλυτη προσήλωσή μας στον ελληνικό λαό και μόνον. Η άποψή μας επί των κοινωνικών ζητημάτων που συχνά επικαλούνται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι είναι πως ο μόνος αληθινός σοσιαλισμός είναι ο εθνικισμός. Πρόκειται φυσικά για τον ελληνικό σοσιαλισμό της πατρίδος, τον δικό μας εθνικοκοινωνισμό κι όχι τον μαρξιστικό σοσιαλισμό των κομμουνιστών και των σιωνιστών.

Η δική μας κοινωνική αλληλεγγύη έχει σταθερό και συνειδητό φυλετικό χαρακτήρα. Απευθύνεται στους πολίτες που είναι γέννημα θρέμμα του ελληνισμού μας, καθάριοι Έλληνες στο αίμα και τη ψυχή. Όπως επίσης απευθύνεται στους πολίτες που εργάζονται με εντιμότητα και στηρίζουν με την παραγωγή τους την εθνική μας οικονομία και ανεξαρτησία.

Ο δικός μας σοσιαλισμός έχει πατρίδα όπως ακριβώς συμβαίνει με την εργατική μας τάξη. Η συλλογικότητα και η ενότητα των Ελλήνων ως εργαζομένων και ως μελών της λαϊκής μας κοινότητας είναι προτεραιότητα αιχμής του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος ως απόδοση τιμής απέναντι στους αληθινούς μαχητές και σκαπανείς του Ελληνικού Έθνους.

Το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία, στην ασφάλεια και στο σύνολο ευρύτερα των δικαιωμάτων που αποδίδουν την ταυτότητα του Έλληνα πολίτη ανήκει σε κείνους που προσφέρουν αβίαστα έργο και πίστη ως ύψιστο πατριωτικό καθήκον. Αυτόν τον νοικοκύρη Έλληνα που ξέρει να αγαπάει και αγωνίζεται για να έχουν αξιοπρέπεια και λαμπρό μέλλον τα παιδιά του, εμείς τον αντιμετωπίζουμε ως αδελφό και ίσο μέσα στην εθνική κοινότητα με όσους διαθέτουν το ίδιο κριτήριο δράσης και συμπεριφοράς.

Κάποτε κάποιοι αριστεροί των γνωστών διχτύων και παρατηρητηρίων με είχαν κατηγορήσει ότι ονομάζω την ιδεολογία μου εθνικοκοινωνισμό για να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα αποδοχής στον πολιτικό μου βηματισμό με την αναφορά του εθνικοσοσιαλισμού. Προσπάθησαν να φτάσουν στον πυρήνα της σκέψης μου αλλά απέτυχαν διότι είναι κυνικοί και τυφλοί πολέμιοι του εθνικού συναισθήματος και της φυλετικής πίστης που συντροφεύει αχώριστα την κοινωνική συνοχή και τη λαϊκή συνεργασία για την πρόοδο της Πολιτείας.

Η χρήση του κοινωνισμού δεν αντιστρατεύεται τον σοσιαλισμό και ο εθνικοκοινωνισμός δεν αντιπαρατάσσεται στον εθνικοσοσιαλισμό. Άλλωστε ο πρωτογενής εθνικοκοινωνισμός είναι ο σοσιαλισμός της Πατρίδος κι αυτός έχει τις ρίζες του στην Ελλάδα των Αρίστων και στις Θερμοπύλες του Λεωνίδα. Δεν χωρίζει τον πλούσιο από το φτωχό με το πορτοφόλι και δεν δημιουργεί τάξεις αφού επάνω από τις ανύπαρκτες ομαδοποιήσεις είναι η Τάξη του Ελληνικού Έθνους και η σύμπλευση όλων των δυνάμεων της εθνικής κοινότητας δεν αφήνει περιθώρια για τη δημιουργία αδυνάμων. Και η υπεράσπιση της πατρίδος από τη λαίλαπα των βαρβάρων είναι η θυσιαστική προσφορά της κοινωνίας των Ελλήνων μοναδική στον κόσμο που δεν μετράει κανένα κόστος.

Ο Εθνικοκοινωνισμός μου είναι η επαναφορά του ελληνικού κοινωνισμού στις ρίζες του μετά από μια μακρά και δύσκολη περιπλάνηση εκτός συνόρων. Άλλωστε η πρώτη εικόνα είναι εκείνη που κρατάει άσβεστη την αυθεντικότητα και τη φωτεινότητα την πρότερη επάνω και πέρα από κάθε αντίγραφο. Και δεν σκοπεύω να καταπιαστώ με ιδεολογικές περιπλανήσεις αφού ξέρω τι είμαι. Είμαι πάνω από όλα και πριν από όλα Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής. Εργάζομαι για Μεγάλη Ελλάδα και κοινωνία καθαρή, δίκαιη και ελληνική. Μια Ελλάδα Εθνικοκοινωνική. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.