Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ, ΗΤΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ "ΕΦΑΓΑΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ!

Η πλέον αρμόδια να μιλήσει για το θέμα του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου (αφού και η ίδια είχε αποκλειστεί από Ολυμπιακούς Αγώνες)...


Η πλέον αρμόδια να μιλήσει για το θέμα του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου (αφού και η ίδια είχε αποκλειστεί από Ολυμπιακούς Αγώνες) δίνει συνέντευξη και μιλάει για την δική της περιπέτεια και την γνώμη της για το περιστατικό.
«Είναι ντροπή η απόφαση που πάρθηκε. Είναι γελοία! Είναι ακόμα μια ετυμηγορία-καταδίκη χωρίς να έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο λάθους. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να διαγράψουν κάποιους πολιτικούς που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ρατσιστές». Αυτό δήλωσε στο FTHIS η Φάνη Χαλκιά για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας του ρατσιστικού σχολίου της.
Προσθέτοντας: «Νομίζω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή της Βούλας. Εκεί που είναι μπορεί να ανέβασε από το κινητό της κάτι, αλλά να μην έδωσε σημασία, γιατί αυτή τη στιγμή έχει προφανώς το μυαλό της στα προκριματικά. Πολλές φορές μπορεί να σου συμβεί να ανεβάσεις κάτι που δεν το έχεις σκεφτεί καλά. Κι εμένα μου έχει τύχει αυτό, αλλά επειδή δεν ήταν κάποιο πολιτικό σχόλιο, δεν ασχολήθηκε κανείς. Πάντως, αυτό το σχόλιο δεν θεωρώ ότι την χαρακτηρίζει».
Όσον αφορά τον δικό της αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 λόγω ντόπινγκ, σχολιάζει: «Η αλήθεια είναι ότι έκανα περισσότερο καιρό να ξεπεράσω την επιτυχία του μεταλλίου, παρά το σκάνδαλο! Τα σχόλια που παίρνω και πήρα από τον κόσμο είναι θετικά και ενθαρρυντικά και δεν είχαν να κάνουν με το θέμα που προέκυψε τότε. Πάντως, το ξεπέρασα. Το θέμα, βεβαίως, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εγώ ξέρω πραγματικά τι έχει γίνει. Κατανοώ βεβαίως και όλους εκείνους που μπορεί να σκέφτονται αρνητικά και να στεναχωριούνται, αλλά δεν μπορούν να γνωρίζουν, όπως οι άνθρωποι που είναι στον ίδιο χώρο μ' εμένα, οι αθλητές και οι προπονητές. Να σου θυμίσω, επίσης, ότι μετείχα εθελοντικά σε πρόγραμμα της WADA για ελέγχους 365 μέρες το χρόνο».

Πηγή: iefimerida.gr

-----------------------------

1 σχόλιο

  1. ρε αστο διαλο που θα διαγραψουμε τους ρατσιστες πολιτικους.Ηρθαμε για να μεινουμε χωστο στο κεφαλι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.