Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ...

Σε Δούρειο Ίππο της Τουρκίας μετατράπηκε και πάλι η Βρετανία, στο Κυπριακό. Σε δύο ημέρες λήγει η προθεσμία ανανέωσης της UNFICYP...



Σε Δούρειο Ίππο της Τουρκίας μετατράπηκε και πάλι η Βρετανία, στο Κυπριακό.


Σε δύο ημέρες λήγει η προθεσμία ανανέωσης της UNFICYP (Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο) και τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ θα πρέπει να συμφωνήσουν στο κείμενο ανανέωσης της θητείας της δύναμης των κυανόκρανων.


Αν και υπάρχει πάντοτε πρότερη συμφωνία στο κείμενο, ώστε να μην υπάρχουν εμπλοκές της τελευταίας στιγμής, με συνεπαγόμενη χρονική πίεση, η Βρετανία επιδιώκει ακριβώς αυτό. 


Ουσιαστικά προωθεί την «ειδική αναθεώρηση της UNFICYP», αφήνοντας ανοιχτό το κείμενο για περαιτέρω παρεμβάσεις, την ημέρα της συνεδρίασης, όταν θα πιέζει και ο χρόνος. 

Μάλιστα, Βρετανός διπλωμάτης, ήταν άκρως προκλητικός λέγοντας ότι, η χώρα του επικοινώνησε με την Τουρκία και την ψευδοκυβέρνηση στα Κατεχόμενα, και κανείς τους δεν είναι ευχαριστημένος, την στιγμή που δεν επικοινώνησε καν με την αρμόδια Αρχή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το γεγονός ότι η Βρετανία προωθεί ανοιχτό κείμενο στην ολομέλεια του Σ.Α. του ΟΗΕ, έδωσε την ευκαιρία στην Τουρκία να προωθήσει αλλαγές, μέσω του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο είναι μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου.


Η Κυπριακή Δημοκρατία διεξάγει προσπάθεια να αποτρέψει τυχόν άλλες ενέργειες εις βάρος της, διενεργώντας επαφές με άλλες χώρες του Σ.Α.

defence-point.gr


------------------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Εγγλέζοι , πισωκρότηδες , πισωγλέντηδες και μπεκρούλιακες , αφήστε τα παιχνιδάκια , γιατί θα σηκωθούν οι ΄Ελληνες Κύπριοι ήρωες : Γρηγόρης Αυξεντίου , Ανδρέας Δημητρίου , Κυριάκος Μάτσης , Μιχάλης Καραολής , Ευαγόρας Παλληκαρίδης και τόσα άλλα παλληκάρια που στην νεαρή ηλικία των 19 - 26 χρόνων τους , εσείς οι βάρβαροι φονιάδες , με την βοήθεια των άξεστων αγροίκων της στέππας , απαγχονίσατε , επειδή πίστευαν και αγωνίζονταν για το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υπόστασης , ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! ΑΛΗΤΕΣ , ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ , ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΆΚΙΑ , ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ! ΄Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου ξανθο-μπούμπουρα κατσαριδάκια , Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ κι όποιος έχει αντίρρηση ας περάσει μια βόλτα από τα μέρη μας , να του δείξουμε πώς ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.