Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΞΑΡΣΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η Κοινοβουλευτική επιτροπή του Συμβουλίου Ευρώπης τονίζει ότι οι βίαιες επιθέσεις κατά μεταναστών και προσφύγων, πρέπει να διερευνώνται απ...

Η Κοινοβουλευτική επιτροπή του Συμβουλίου Ευρώπης τονίζει ότι οι βίαιες επιθέσεις κατά μεταναστών και προσφύγων, πρέπει να διερευνώνται από τις κρατικές αρχές και οι ένοχοι να τιμωρούνται.
Με ειδική αναφορά στην Ελλάδα στην οποία, όπως σημειώνουν, υπάρχει μία ανησυχητική έξαρση ρατσιστικών επιθέσεων σε μετανάστες και πρόσφυγες, οι πρόεδροι της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη μετανάστευση του Συμβουλίου Ευρώπης, Ιταλός Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Τζιάκομο Σαντίνι και η Σουηδέζα βουλευτής των Φιλελευθέρων Τίνα Άκετοφτ, υποστηρίζουν, με έκθεση τους, ότι τα κρούσματα βίας κατά μεταναστών και προσφύγων πρέπει να διερευνώνται και οι ένοχοι να τιμωρούνται.
Στην έκθεση τονίζεται ιδιαίτερα ότι παρά την αύξηση των καταγγελιών για ρατσιστικές και αναίτιες επιθέσεις κατά μεταναστών, οι ελληνικές κρατικές αρχές έχουν επιδείξει απροθυμία ή έχουν αποτύχει να διερευνήσουν αυτές τις υποθέσεις, να βρουν τους ενόχους και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη.

opinionpost.gr

9 σχόλια

  1. Να παρει το συμβουλιο ΟΛΟΥΣ τους λαθρο και να τους παει εκει που θελουν να πανε , στην πολιτισμενη ευρωπη δηλαδη και ετσι θα σταματησουν και οι ρατσιστικες επιθεσεις των Ελληνων.

    Περιμενουμε την κα Τινα και τον κο τζιακομο να αυτοτιμωρηθουν ΩΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ !!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Συμβούλιο της Ευρώπης καλά θα έκανε να δει το χάλι της Ελλάδας με ~4.000.000 λαθρομετανάστες και να την βοηθήσει είτε να τους απελάσει, είτε να τους στείλει στον πλούσιο Βορά.

    Βέβαια, για τα χάλια μας ευθύνονται οι πολιτικοί μας, οι οποίοι αβασάνιστα υπέγραψαν την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ και μετέτρεψαν την χώρα σε χωματερή ψυχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Εχουν καλούς συνεργάτες στην Ελλάδα και φροντίζουν να τους ενημερώνουν.
    Θέτω ρητορικό ερώτημα (την απάντηση τη γνωρίζω) για την αύξηση της εγκληματικότητας νοιάστηκε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xm malista Milaei kai h souhdeza Bouleuths Tina Aketoft,kai leei oti h Ellhnikh astynomia ka8hsterei na Brei enoxous ratsistikwn Epi8esewn....
    OI EPI8ESEIS TWN KSENWN KATA ELLHNWN DEN EINE RATSISMOS?
    RATSISMOS DEN EINE OTAN O SOUHDOS ME TO EPI8ETO MANGS,STIN POLI TOU MALMOE PYROBOLHSE TOULAXISTON 25 ATOMA OLOI KSENOI "MAUROKEFALOUS",KAI SKOTWSE TREIS APO AUTOUS,ANAMESA TOUS KAI MIA 16 XRONH KOPELLA EKSW APO ENA TZAMI ,EXEI TRAUMATISEI EPANW APO 20 ,H ASTYNOMIA EKANE 10 XRONIA NA TON SULABEIKAI LEEI OTI ISWS O LEGAMENOS BREISKETE PISW APO PAMPOLES DOLOFONIES KSENWN,AFOU BREIKAN TETEIA STOIXEIA SPITI TOU,OPWS KLEIDIA SPITIOU POU EIXE DOLOFONH8EI O KSENOS IDIOKTHTHS TOU,,OPOTE PUROBOLOUSE KSAENOUS,PANUGIRIZE KAI ELEGE __SKOTWSA ENAN PI8IKO!!!! TWRA GEINETE H DIKH TOU,AUTA GIATI TA KRUBOUN OI SOUHDOI? OPWS KRUBEI H GATA TO SKATO THS...
    G AMELETHTOS (BUZANTINOS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας δουλεύουν τα σούργελα; Γιατί να μην ανησυχούν και για τις δολοφονικές επιθέσεις των μεταναστών και προσφύγων στους νόμιμους κατοίκους αυτού του τόπου που είναι και Ευρωπαίοι; Μήπως να τους πάρουν αυτοί όλους τους λαθρομετανάστες για να τους φέρονται καλύτερα; Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. There has to be an offical answer to this type of report.
    Because if these reports accumulate, the enlightened screw-ups of the "west" with their psychoses, may start bombing us.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ
    (αραπηδων, σχιστοματηδων, μουσουλμανων, αλβανων, ρωσων)
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΓΕΝΕΣ ΦΥΛΟ...(ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!)

    Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΨΗΣΤΟ ΒΑΘΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι ολοι συνενοημενοι για την γενοκτονια των ελληνων.πολιτοφυλακες σε καθε γειτονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Κρυβει η γατα το σκατο της "

    ΤΕΛΕΙΟ !!

    Ο Βυζαντινος τα ΕΙΠΕ ΟΛΑ !!

    Τα παλιοπουσ..ρια μας δουλευουν και απο πανω ...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.