Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΟ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΔΟΙΑ ΚΑΙ ΦΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ!

"Να πάρει θέση η αθλητική ηγεσία", ζητά σε ανακοίνωσή του Παπαχρήστου ο Τάσος Κουράκης, συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου του ...


"Να πάρει θέση η αθλητική ηγεσία", ζητά σε ανακοίνωσή του Παπαχρήστου ο Τάσος Κουράκης, συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου για το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα έγραψε η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου στο Twitter.
"Οι δηλώσεις ρατσιστικού μίσους της αθλήτριας  Β. Παπαχρήστου  της Εθνικής ομάδας στίβου, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, βάλλουν ευθέως εναντίον του αθλητικού ιδεώδους και της συναδέλφωσης των λαών", τονίζει ο κ. Κουράκης και προσθέτει: 
"Καλούμε τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΟΕ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού να πάρουν θέση εάν μπορεί η χώρα μας να εκπροσωπείται από αθλητές και αθλήτριες που διαδίδουν το ρατσισμό δίνοντας κάκιστα μαθήματα στη νέα γενιά και την αθλητική οικογένεια".
Σημειώνεται, βέβαια, ότι ήδη η ΕΟΕ με απόφασή της έθεσε εκτός αποστολής την αθλήτρια.



-----------------------------

11 σχόλια

  1. ρε τι ζουν αναμεσα μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν προκειται να αγγιξουμε αφρικανο,αυτα που ισχυριζεται η πρωταθλητρια ειναι συκοφαντιες.

    Κουνουπια δυτικου Νειλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΓΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα απο επικοινωνια που ειχαμε με τα κουνουπια του δυτικου Νειλου , μας διαβεβαιωσαν οτι ΔΕΝ θα στραφουν εναντιον των αφρικανων που διαβιουν στη χωρα μας .

    Αθλητικη Ηγεσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις θα φαμε τους Αφρικανους με υποστηριξη ελληνικου πολιτικου κομματος.

    ΜΑΥΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ κουνουπια ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ Νειλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτος στο συριζα τα κανει ολα και συμφερει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτού του αγόραρου τα παιδιά δεν ήταν που τα πιάσανε με τις βόμβες μέσα στα σακκίδια σε μια διαδήλωση και έγινε γαργάρα το θέμα όπως πάντα ( βλ. Βούτσης Νιώτης Δραγασάκης ) ? ε ρε γλέντια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατι δε μας λέει κάτι ο ζαρωμένος βαψομαλλιάς για τους αγώνες του συντρόφου του, Σάββα Ξηρού, για την επικράτηση της κουμμουνιστικής δικτατορίας στην Πατρίδα , και την επίσκεψη αβροφροσύνης που τού έκανε για να δει αν είναι καλά κι αν του φέροντα γλυκά στο νοσοκομείο ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσο πολύ ντρέπονται λοιπόν οι Αφρικανοί για τον τόπο προέλευσής τους, που θεωρούν ρατσισμό απλά και μόνο την αναφορά του; Έχετε λόγους να ντρέπεστε κύριοι; Γιαααα εξηγήστε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΤΛ, ΚΤΛ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤ ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑΡΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ- ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ- ΜΕΖΕΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KAKO SOY PSOFO POUROGRIA , H KOTSIDA SOY ELEIPE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.