Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΝΗΓΟΙ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ... ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ

«Γκαφατζήδες» αποδείχθηκαν οι «κυνηγοί» χαλκού που εντοπίστηκαν ενώ ρήμαζαν τα καλώδια του Ο.Σ.Ε. σε αγροτική περιοχή του Πεδινού Κιλκίς. ...

«Γκαφατζήδες» αποδείχθηκαν οι «κυνηγοί» χαλκού που εντοπίστηκαν ενώ ρήμαζαν τα καλώδια του Ο.Σ.Ε. σε αγροτική περιοχή του Πεδινού Κιλκίς. Όχι μόνο πήγαν με… ιδιόκτητο αυτοκίνητο να τα κλέψουν, αλλά και άφησαν μέσα όλα τα στοιχεία τους όταν τράπηκαν σε φυγή για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν!

Οι δράστες ήταν τέσσερις και κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αφήνοντας πίσω τους τα καλώδια μήκους 660 μέτρων που είχαν ξηλώσει από τη σιδηροδρομική γραμμή. Μαζί με αυτά, άφησαν διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα και το κλειδί του αυτοκινήτου τους που δεν άργησε να βρεθεί παρκαρισμένο στην περιοχή του Πεδινού!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Νέας Σάντας έφτασαν γρήγορα στην ανακάλυψη του ιδιοκτήτη, ενός 23χρονου Βούλγαρου που συνελήφθη λίγο αργότερα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα πειστήρια τους οδήγησαν στον 28χρονο Έλληνα συνεργό του, που και αυτός συνελήφθη στο σπίτι του στο Κιλκίς! Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ δύο ακόμα άγνωστοι συνεργοί τους αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.