Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΣΧΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...!!!! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...!!!

Δίπλα στα τείχη του Κρεμλίνου όπου βρίσκεται το Μαυσωλείο του Λένιν επιχείρησε την Τετάρτη μια 35χρονη, προφανώς ψυχολογικά διαταραγμένη,...



Δίπλα στα τείχη του Κρεμλίνου όπου βρίσκεται το Μαυσωλείο του Λένιν επιχείρησε την Τετάρτη μια 35χρονη, προφανώς ψυχολογικά διαταραγμένη, γυναίκα. Η γυναίκα προσπάθησε να καλέσει τα πνεύματα στο Μαυσωλείο προκειμένου να σώσει τη Ρωσία από το τέλος του κόσμου.

Η γυναίκα ξεδίπλωσε ένα χαλί στις πλάκες του μαυσωλείου και ετοιμάστηκε για προσευχή. Οι έκπληκτοι φρουροί συνέλαβαν τη γυναίκα, την παρέδωσαν σε νοσοκόμους, και το... μέντιουμ οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

1 σχόλιο

  1. Καλα , εντελως χαζη ειναι ???

    Τι το παλευει με χαλια και σαχλαμαρες στην κοκκινη πλατεια??

    Εδω ολα αυτα τα πνευματα που προσπαθησε να καλεσει ΖΟΥΝ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ !!!

    Ελα στον περισσο κοριτσι μου να δεις ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .

    Ποια κουβα και πρασινα αλογα !

    ΕΛΛΑΔΑ , Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ !!!!!!!!



    μπιλυ

    (σημ. Εκει την νοσταλγο του ΛΕΝΙΝ την εστειλαν στο τρελαδικο , εμεις τους στελνουμε στη ΒΟΥΛΗ ...κατα βαθος ειναι περιπου το ιδιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.