Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 69ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ...!

Με δημοσίευμά μας της 26ης Ιουλίου, με τίτλο «Γεωργιανός ο φονιάς της 69χρονης στη Φιλοθέη», ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας για τον δράστ...

Με δημοσίευμά μας της 26ης Ιουλίου, με τίτλο «Γεωργιανός ο φονιάς της 69χρονης στη Φιλοθέη», ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας για τον δράστη του φρικτού αυτού εγκλήματος. Ωστόσο, η υπόθεση έχει κι άλλες παραμέτρους, οι οποίες αποκαλύπτονται στην επίσημη δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα και δημιουργούν πολλά και ποικίλα βασανιστικά ερωτηματικά. Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

«Σας καλέσαμε εδώ σήμερα για να σας ανακοινώσω μια σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία της 69χρονης Ελληνίδας, που διαπράχθηκε την 09-07-2012 το απόγευμα, μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Φιλοθέης.

Δράστης είναι ένας 26χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα (25-07-2012), στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και είχε σαν κίνητρο τη ληστεία.

Ο 26χρονος κατηγορείται επίσης ότι συμμετείχε στη ληστεία, που έγινε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης, το πρωί της Τετάρτης 30 Μαΐου 2012, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων και του εργάτη που απασχολούσαν. Οι δράστες, κατά τη διάπραξη της ληστείας, είχαν επιδείξει ιδιαίτερη σκληρότητα και είχαν προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες στα θύματα.

Επιπλέον, στον συλληφθέντα Γεωργιανό, ο οποίος είχε φυλακιστεί για κλοπή τέλη Φεβρουαρίου και αποφυλακίστηκε στις αρχές του Απριλίου, είχε επιβληθεί και το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας».

Πως γίνεται κάποιος να φυλακίζεται για κλοπή μόνο για έναν ή ενάμιση μήνα;
Πως είναι δυνατόν κάποιος «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» να αποφυλακίζεται και ενώ του έχει επιβληθεί ποινή «απαγόρευσης εισόδου στη χώρα», δηλαδή χαρακτηρίζεται ανεπιθύμητο πρόσωπο και λογικά πρέπει να απελαθεί, να μην απελαύνεται και να συνεχίζει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας;
Ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα παραπάνω;
Υπάρχουν υπεύθυνοι σ’ αυτή τη διαλυμένη χώρα;
Ποιος θα προστατεύσει τον ελληνικό λαό από τέτοια καθάρματα, εφόσον αποδεδειγμένα αυτό το (ψευδο)κράτος δεν το πράττει; xryshaygh.com


-----------------------------

2 σχόλια

  1. xaxax EBIBA TO MPOURDELLO ELLAS; EIXE FULAKIS8EI O GEWRGIANOS GIA KLOPES SE 1,5 MHNA FULAKI!!!!!!!!!POLOI FILAN8RWPOI OI ELLHNES,¤% MERES FYLAKI GIA KLOPES? ---SE LIGO 8a DEINOUN PARASHMO STOUS KLEFTES!!!
    KAI EIXE APELA8EI APO TIN XWRA!!!!!!!!!!!!!
    KAI AUTOS EITAN EDW KAI SKOTWNE!!!!!!
    RE DEN UPARXEI TETIO MPOURDELLO XWRA SAN TO ELLAS ;OUTE STIN GH OUTE STIN OIKOUMENH!!!!
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ψάξτε να βρείτε τον Δικηγόρο του. Τον θέλω. Θα τον χρειαστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.