Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΛΠΙΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ 69ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ

Με κίνητρο τη ληστεία δολοφονήθηκε η 69χρονη το βράδυ της Δευτέρας στην Φιλοθέη. Ωστόσο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ενώ η αστυνομία...

Με κίνητρο τη ληστεία δολοφονήθηκε η 69χρονη το βράδυ της Δευτέρας στην Φιλοθέη. Ωστόσο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ενώ η αστυνομία που ερευνά πολύ προσεχτικά την υπόθεση αναζητά υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Όσα έχουν καταγράψει, εκτιμά η αστυνομία, θα ρίξουν φως στον μυστηριώδη θάνατο της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στην Πάρο.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα της ιατροδικαστού, η 69χρονη έφερε πολλαπλούς μώλωπες και όπως εκτιμάται το χτύπημα που προκάλεσε την μεγάλη αιμορραγία έγινε στο κεφάλι με αντικείμενο του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο η δολοφονία να οφείλεται σε προσωπικές διαφορές του επιχειρηματία.

Σε αυτό, συνηγορεί και το γεγονός ότι τελικά ο ή οι δράστες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα από το σπίτι, το οποίο ήταν κυριολεκτικά "άνω κάτω".

Επίσης, στην πόρτα-που όπως είχε γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή δεν παραβιάστηκε-δεν βρέθηκαν αποτυπώματα. Αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η ίδια η 69χρονη άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους της.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε πεσμένη στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος, ο σύζυγός της, επιστρέφοντας σπίτι από επαγγελματικό ραντεβού. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.