Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΙ 5 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ...!!!

Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί στο αεροδρόμιο της Θήρας, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Βέλγιο με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. ...

Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί στο αεροδρόμιο της Θήρας, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Βέλγιο με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνελήφθησαν χθες (02.07.2012) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Παλαιστίνης, Αλγερίας, Γκάνας, Σομαλίας και Κένυας ηλικίας 27, 32, 32, 27 και 22 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι, για χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφου και παράνομη διαμονή στην χώρα.

Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας, οι συλληφθέντες κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Βρυξέλλες Βελγίου.

Στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες διέμεναν παράνομα στην χώρα και επιπλέον σε βάρος του 27χρονου Παλαιστινίου είχαν επιβληθεί περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από την χώρα για ληστεία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα (ταυτότητες-διαβατήρια) που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθείς θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.