Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΟΜΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

Σύμφωνα με νομικούς αθλητικούς κύκλους, η αποπομπή της αθλήτριας, η οποία πριν αποκλειστεί ζήτησε συγγνώμη, δε μπορεί να γίνει με απόφαση...

Σύμφωνα με νομικούς αθλητικούς κύκλους, η αποπομπή της αθλήτριας, η οποία πριν αποκλειστεί ζήτησε συγγνώμη, δε μπορεί να γίνει με απόφαση είτε του αρχηγού της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής είτε της ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή). Η αθλήτρια επομένως δικαιούται να εγείρει απαιτήσεις για αποζημίωση.

Προκειμένου να αποκλειστεί η Παπαχρήστου θα έπρεπε να υπάρχει:

α) Δική της απόφαση,
β) Απόφαση της ΔΟΕ,
γ) Πειθαρχική διαδικασία του ΣΕΓΑΣ.

Δηλαδή θα έπρεπε να συμβαίνει οπωσδήποτε ένα από τα τρία παραπάνω. Με δεδομένο ότι η αθλήτρια είχε υψηλές επιδόσεις και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θεωρείται βέβαιο ότι θα συμμετείχε σε χρυσοφόρα meeting, μετριοπαθείς οικονομικοί κύκλοι υπολογίζουν τις απώλειες της αθλήτριας και του προπονητικού team στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτά τα χρήματα θα προέρχονταν από χορηγίες εταιρειών αθλητικών ειδών και κρατικές επιχορηγήσεις. Απαιτήσεις για αποζημιώσεις μπορεί να εγείρει και ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος όμως τώρα βρίσκεται στριμωγμένος μετά το ντοπάρισμα Χονδροκούκη. defencenet.gr


-----------------------------

5 σχόλια

  1. Να τα παρη η κοπέλα, και να κανονιστή και μιά συνάντηση του τσατσόπουλου με των αραβωνιαστικό τις, έτσι για να δούμε τη θα λέει απο κοντά η κότα μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ....ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλώντας για σπιτικό φαγητό(Αφρικανοί) άμεσα έπετε ότι εμείς είμαστε το ξένο φαγητό. ΠΟΥ είναι ο ρατσισμός ρε πουριτανάκλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοσιεύματα, όπως το παραπάνω, χωρίς πηγή και με αόριστες γενικολογίες ("Σύμφωνα με νομικούς αθλητικούς κύκλους" - Ποιους;), είναι χωρίς αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα μάλιστα! Να φαίνεται η πηγή, απ' όπου πήρατε το (πάντα γενικόλογο και ατεκμηρίωτο) δημοσίευμα. Προ πολλού, το defencenet.gr έχει πάψει να θεωρείται σοβαρή πηγή πληροφοριών και κατά καιρούς έχει πέσει σε αντιφάσεις και μάλιστα σε θέματα πολύ σοβαρότερα από τούτο.

    Διαβάστε στην ίδια ιστοσελίδα: Το ιστορικό του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς αγώνες.

    Επειδή, όμως, το παραπάνω άρθρο είναι ήδη τριών ημερών (26-7-12), μπορείτε να διαβάσετε "φρεσκότερο" στο σημερινό "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", σελ.48.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.