Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ 338 ΜΔΒ ΣΤΗΝ 117 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

Την Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκαν στην 338 ΜΔΒ, στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας, οι ...




Την Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκαν στην 338 ΜΔΒ, στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυση της Μοίρας.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Φώτιος Κρεβάικας, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Σπυρούλιας, οι Διοικητές της 117 ΠΜ και του Κέντρου Αεροπορικής Τακτικής, παλαιοί Διοικητές, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, πολιτικό προσωπικό που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Μοίρα και πλήθος προσκεκλημένων.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία του τελευταίου Διοικητή των F-84G Διοικητή της 338ΜΔΒ Σμηναγού (Ι) τότε Π. Καζαντζίδη, στον οποίο απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα. Όμορφες στιγμές έζησαν και η παλαια φρουρά των Φαντομάδων αναπολώντας στιγμές και αναμνήσεις από ζωή τους στην Μοίρα.

O Διοικητής της Μοίρας Ασμχος (Ι) Άγγελος Καλλιγαρίδης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης τελετής, πολίτες και μη, σκοπός της οποίας ήταν να τιμηθούν όλοι αυτοί που υπηρέτησαν στην Μοίρα και εκπλήρωσαν την αποστολή τους, αλλά πολύ περισσότερο σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους. defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.