Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ... 13 ΔΑΦΝΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΡΙ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο από την τραγωδία του Μαρί. Την τραγωδία που συγκλόνισε την Κύπρο και όχι μόνο. Την τραγωδία για την οποία...

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο από την τραγωδία του Μαρί. Την τραγωδία που συγκλόνισε την Κύπρο και όχι μόνο. Την τραγωδία για την οποία υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα. Την τραγωδία για την οποία ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η δίκη.

Χθες το πρωί, οι πεζοπόροι ξεκίνησαν από την Ορμήδεια για τα Περβόλια όπου τελέστηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στον τάφο του Σπύρου Τταντή. Η ομάδα διανυχτέρευσε στα Περβόλια, ενώ σήμερα το πρωί θα περάσουν από το Αλεθρικό για τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στον τάφο του Αδάμου Αδάμου και τις Αγγλισίδες για τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στον τάφο του Γιώργου Γιακουμή.

Γύρω στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης οι πεζοπόροι θα φτάσουν στην Κοφίνου όπου θα ξεκουραστούν και στις 20.30 το βράδυ θα βρίσκονται στο χωριό Μαρί όπου θα πραγματοποιηθεί σεμνή εκδήλωση.

Στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι πεζοπόροι θα ξεκινήσουν από το χωριό Μαρί για τη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» όπου την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη στις 11 Ιουλίου 2011, δηλαδή στις 05.50, θα πραγματοποιήσουν σεμνή τελετή μνήμης και τιμής.

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις επτά το πρωί η ομάδα πεζοπόρων θα ξεκινήσει από το Μαρί για την επιστροφή της στη Λευκωσία, όπου γύρω στις 10.30 θα βρίσκεται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Έχουν τοποθετηθεί 13 δάφνινα στεφάνια στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ύψος του θυσιαστηρίου...ΜΑΡΙ και θυμίζουν...ότι εκεί ΑΔΙΚΑ 13 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.. koukouvagia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.