Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

13.000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ! ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!

Δρομολογείται σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Σκοπίων και Θεσσαλονίκης, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, έπειτα από συμφωνία αρμοδίων με τον οργα...

Δρομολογείται σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Σκοπίων και Θεσσαλονίκης, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, έπειτα από συμφωνία αρμοδίων με τον οργανισμό Ελληνικών Σιδηροδρόμων.

Το τρένο θα αναχωρεί από τα Σκόπια κάθε Σάββατο στις 05:05 π.μ. και μέσω Βέλες, Νεγκότινο και Γευγελής θα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη ,με άφιξη στις 10:24 ελληνική ώρα.

Από το σταθμό της Θεσσαλονίκης θα αναχωρεί κάθε Κυριακή στις 20:11 μ.μ. ώρα Ελλάδας και θα φθάνει στα Σκόπια στις 23:11 μ.μ.

Το κόστος του εισιτηρίου από Σκόπια για Θεσσαλονίκη θα είναι € 12,20 ευρώ ή 20 ευρώ με επιστροφή.

Σημειώνεται ότι αυτό το Σαββατοκύριακο πέρασαν τα ελληνικά σύνορα περί τα 13 χιλιάδες αυτοκίνητα με προορισμό τις ελληνικές παραλίες. echedoros-a.gr

2 σχόλια

  1. Οι γραικύλοι βάλαν τρένο για Σκόπια να κάνουν το μπανάκι τους οι γυφτοσκοπιανοί στις Θάλασσες μας και εμείς στήν Δυτική Μακεδονία δέν έχουμε τραίνο για να πάμε στην Θεσσαλονίκη να δούμε τους συγγενείς ή τα παιδιά που σπουδάζουν .Αυτά να τα ακούει ο Βορίδης ,ο Βούγιας και ο προσωρινός υπ.μεταφορών των εκάστοτε προσωρινών κυβερνησεων. Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν ότι έχει βάλει το χεράκι του και ο Μπουτάρης ο λιγδιάρης με κομματόσκυλα στον Τραινοσέ.ΝΑ γίνει άμεσα παρέμβαση για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω οι οικονόμα των ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων και λοιπών λαμογιών που όταν ακούν την λέξη απόδειξη νομίζουν ότι πρόκειται για είδος θηλυκού κροκοδείλου της ουγκάντας.
    Το καλό είναι ότι τις θάλασσες μας μπορούν να τις απολαμβάνουν μόνο οι ξένοι. Οι Έλληνες δεν μπορούν να απολαύσουν πλέον. Και έτσι οι σκοπιανοί, αλβανοί κ.λ.π. δεν θα κολλάνε Ελληνικές μυκητιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.