Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ...!!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ LEOPARD ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ...!

ΡΕ ΜΟΝΟ ΜΕ "ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ" ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ...;;; defencenet.gr._ Μπορεί ο Φ.Φράγκος να ήταν υπηρεσιακός υπουργός, αλλά κα...


ΡΕ ΜΟΝΟ ΜΕ "ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ" ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ...;;;

defencenet.gr._ Μπορεί ο Φ.Φράγκος να ήταν υπηρεσιακός υπουργός, αλλά κατά την διάρκεια της θητείας μόλις ενός μηνός στο υπουργείο, η λογική επέστρεψε σε ότι αφορά την φροντίδα ασφάλειας της χώρας:

Πριν λιγο το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε με εισήγησή του νε εγκρίνει την προμήθεια 4.500 βλημάτων των 120 χλστ. DM53 διατρητικού τύπου APFDS και να αφήσει τουλάχιστον με πυρομαχικά τα άρματα μάχης.

Επίσης έδωσε τέλος στην εκκρεμότητα πολλών ετών με τις μπαταρίες των υποβρυχίων κατακυρώνοντας απόφαση προμήθεια τριών συσσωρευτών. Αυτό μπορεί να ακούγεται ως ήσσονος σημασίας προμήθεια, αλλά δεν είναι.

Αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν τα μέλη του πληρώματος του υποβρυχίου του ΠΝ το οποίο αναδύθηκε εκτάκτως και με το μισό πλήρωμα σε κατάσταση ημιδηλητηρίασης πριν επειδή έχει λήξει ο συσσωρευτής και δηλητηριώδη αέρια από αυτόν είχαν κατακλύσει το εσωτερικό του!

Ένα ολόκληρο υποβρύχιο μαζί με το πλήρωμά του θα χανόταν (τώρα μπορούμε να το γράψουμε) επειδή κάποιοι γελοίοι καραγκιόζηδες πολιτικοί δεν αποφάσιζαν να δώσουν ένα τέλος στην προμήθεια μπαταριών!

Εκτός από αυτό εκγρίθηκαν κονδύλια για καύσιμα και αμοιβές για την άμεση έναρξη των εργασιών στην αντιαρματική τάφρο του Έβρου που ξεκινά με δύο βάρδιες εργασίας άμεσα.  Αυτά και πολλά άλλα από έναν υπουργό που έκανε μέσα σε ένα μήνα όσα δεν έκαναν άλλοι σε χρόνια ολόκληρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ...!!! ΚΑΘΑΡΙΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ 6000 ΒΛΗΜΑΤΑ LEOPARD...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...! ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ...!!!

-----------------------------------------------


8 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο του. Ο λογος που εκανε τοσα πολλα σε τοσο μικρο διαστημα ειναι, οτι αυτος ως γνησιος πατριωτης εκανε το καθηκον του και δεν ζητουσε μιζες.... Μηπως να παραμεινει στην θεση αυτη ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μην τους επιτρεψουμε μετα τις εκλογες,οποιος κι αν εκλεγη,να απομακρυνουν απο την θεση του τον φρ.φραγκουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αυτό τραβήχθηκαν οι τούρκοι βόρεια του εύξεινου πόντου; Όχι γιατί απορούσα για την άτακτη υποχώρηση τους. Εντάξει παιδιά ο τονιντόρας θα τον κρατήσει στο υπουργείο. Μην κουράζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Σ Τ Ρ Α Τ Η ΓΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΟΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΕΥΕΛΠΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ Β Ο Λ Ε Υ Τ Ε Σ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρέθηκε ένας πραγματικός πατριώτης με "βαρίδια" , ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ και βιάστηκαν οι προδότες πολιτικάντηδες να τον απομακρύνουν , μην τυχόν και χάσουν τα προνόμιά τους ( μισθό , αφορολόγητο , ασυλία , ατιμωρησία κ.λπ. ) ! Βρε άχρηστοι , εσείς καταληστέψατε , εξαθλιώσατε , ταπεινώσατε , προδώσατε και οδηγήσατε στην αυτοκτονία χιλιάδες ΄Ελληνες , τί μπήκατε στη σειρά για να ξαναπάρετε καρέκλες ; Βαλθήκατε να μας καταστρέψετε , αλλά ένα έχω να πω : Φυλαχτείτε από την οργή των υπομονετικών ανθρώπων ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.