Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ... ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ...!!! ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ...!

Σας ενημερώνουμε πως τον τελευταίο καιρό δεκάδες προφιλ Ελλήνων πατριωτών στο facebook δέχτηκαν φασιστική επίθεση από τον αναρχικό χώ...


Σας ενημερώνουμε πως τον τελευταίο καιρό δεκάδες προφιλ Ελλήνων πατριωτών στο facebook δέχτηκαν φασιστική επίθεση από τον αναρχικό χώρο . Στόχος τους είναι η φίμωση των πατριωτών, αυτά είναι τα "δημοκρατικά" τους αισθήματα βλέπετε , έχουν πάθει λύσσα οι ακραίοι αυτοί ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ! 
Εμείς μετά από αυτές τις επιθέσεις που δεχτήκαμε από τον αναρχικό χώρο αρχίσαμε εντατική έρευνα για να εντοπίσουμε αυτά τα άτομα,.(τα βρήκαμε όπως θα δείτε παρακάτω) . Για να μπούμε λοιπόν στο ψητό ... Ενημερώνουμε πως έχει γίνει ήδη καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές .Θα ενημερωθεί και το facebook. Είναι αδύνατον να χαθούν τα ίχνη τους αφού τα IP τους είναι φακελωμένα ... θα απαιτήσουμε να ασκηθεί εισαγγελική παρέμβαση και τα άτομα αυτά να βγουν στην δημοσιότητα με σκοπό να σταματήσει αυτός ο πόλεμος λάσπης που γίνεται πίσω από μια ανωνυμία ή ακόμα καλύτερα , πίσω από μία "κουκούλα" !

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FB ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ : 
http://www.facebook.com/groups/299142576837765/ (την έχουν κάνει μυστική για αυτό δεν μπορείτε να την δείτε ) 
Ακολουθούν μερικά προφιλ αναρχικών που αναρτούν Έλληνες πατριώτες και πατριωτικές ομάδες στην παραπάνω μυστική ομάδα : 
Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ : 
Πάρτε και μία γεύση για να δείτε και τι περίπου ανεβάζει στο προφιλ του αυτός ο "λεβεντοανάρχας" : 



ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ: 


Στην παρακάτω φωτογραφία γίνεται ένας "επιστημονικός " διάλογος με θέμα πως θα κλείσουν "φασίστες " δηλαδή πατριωτικά προφιλ με ελληνικές σημαίες (ακολουθούν τα προφιλ τους) : 


ΕΔΩ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΝ "ΛΑΟ" ΤΟΥ:


ΕΔΩ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ " ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ :


ΕΔΩ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ:


ΕΔΩ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ " ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ:


ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΤΑ ΦΥΝΤΆΝΙΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ , ΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ :


enwtheite.blogspot.com


15 σχόλια

  1. εικοσάχρονα μαλ...σμένα είναι που δεν έχουν μέσα στην μίζερη και ανθΕΛΛΗΝΙΚΗ ζωή τους να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Μαζί τους θα τα πούμε αλλού και όχι μέσα σε αυτά τα ηλίθια παιχνίδια με το facebook. Οι Πατριώτες είναι περισσότεροι απ ότι φαντάζονται. Άντε καληνύχτα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προδομένη Πατρίδα16 Ιουνίου 2012 στις 10:49 μ.μ.

    Παιδιά διαλυμένων οικογενειων,γεματα ανασφάλεια και ψευτομαγκιά.Χωρίς στόχους και ελπίδα.Το μέλλον τους αυτοκαταστροφικό και αδιέξοδο!Χαίρομαι που επιβεβαιώνουν οτι ο εθνικισμός και ο πατριωτισμός βρισκουν ταχύτατη απηχηση στον ελληνικό λαό!Ευχαριστω παιδιά,μου δώσατε και πάλι ελπίδα!!!Και περαστικά, ε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΝΙΚΑΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΝΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποια κατηγορια θα κανετε μηνυση? Οτι παιζανε στο ιντερνετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ..ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΜΗΡΑΣ ....... ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ INTERNET ΕΙΝΑΙ X-BOX .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναρχοπρακτορίσκοι της φάπας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για μία μπύρα ή ένα σφηνάκι σε κάποιο κωλόμπαρο των Εξαρχείων προσφέροντας ακόμη και κώλο στο υπέρτατο "καθήκον" του αναρχισμού. Οι περισσότεροι είναι γυιοί και κόρες Δικαστικών , Σταρτιωτικών ακόμη και Πολιτικών ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.......ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΧΙΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ......ΑΛΗΤΕΣ ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ.......ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.......ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ........ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΜΠΑΤΣΟΛΑΓΝΟΙ........ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ-ΧΙΤΛΕΡΑΚΙΑ......

    ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είστε τόσο ανώριμοι που κάθεστε και κλαίγεστε για τα προφίλ σας και κατηγορειτε για μηνύσεις και αγωγές!
    Οι ανθέλληνες είναι οι εθνικιστές, οι ρατσιστες, οι φασιστες ρ! Εσεις ειστε οι ανθελληνες, γιατι ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΑΥΤΑ! Οι αρχαιοι ελληνες διδαξαν ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ! Ανιστόρητοι! Κλαφτειτε κι αλλο λιγο να σας λυπηθουνε. Το να χυδαιολογειτε εις βαρος των οικογενειων τους δε κερδιζετε σε τιποτα και δειχνετε μονο το κατωτατο επιπεδο πνευματικοτητας που σας διακατεχει! Να μαθετε να σεβεστε, για να σας σεβαστουνε οι αλλοι! Αντιλαμβανεστε το τι λεω? Και αντι βρειτε εμενα και καντε μου μηνυση. Θα μου κανετε μηνυση γιατι? Επειδη ειπα την αληθεια και την γνωμη μου?

    Υ.Γ.: ο πατριωτισμος δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την αγαπη της πατριδας και ο καθενας αντιλαμβανεται την πατριδα διαφορετικα, εμενα πατριδα μου ειναι η ΓΗ! Οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ελληνες: οπου γης και πατρις. Πατριωτισμος δεν ειναι να βριζουμε, να μαχαιρωνουμε, να σκοτωνουμε και να χτυπάμε ανθρωπους απο αλλα εθνη. Πατριωτισμος δεν ειναι να θεωρουμε τη χωρα μας ανωτερη των αλλων... Εχετε μπλεξει τη π... με τη βουρτσα. Ειμαι αναρχικια και αγαπω ολους τους ανθρωπους. Ακομα και εσας! Αγαπαω τους παντες με την προυποθεση οτι δεν επιβαλουν δια της βιας σωματικης, ψυχολογικης και λεκτικης τα πιστευω τους, με την προυποθεση οτι δεν εξαθλιωνουν, δν εκμεταλευονται, δεν καταπιεζουν, δεν βλαπτουν, δν καταστελουν! Γιατι αγαπαω και εσας? Γιατι η αναρχια ειναι η αγαπη και η αποδοχη του διαφορετικου. Η ισοτητα, η ελευθερια, η δικαιοσυνη, η αυτονομια, η αλληλεγγυη.

    Οποιος ομως στεκεται εμποδιο στην προσπαθεια για να να ζησουμε ολοι σε εναν ελευθερο, ισο, δικαιο, καλυτερο κοσμο, ειναι ταυτοχρονα εχθρος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Γιατι αγαπαω και εσας? Γιατι η αναρχια ειναι η αγαπη και η αποδοχη του διαφορετικου. Η ισοτητα, η ελευθερια, η δικαιοσυνη, η αυτονομια, η αλληλεγγυη."
    Κοπελιά σίγουρα είσε αναρχικιά? γιατι δεν μου φαίνεσε και τόσο ενημερωμένη.. καταρχήν αναφέρεσε πολύ στους αρχαίους έλληνες και πρόσεχε μην τα πείς σε κανέναν αναρχικό αυτά γιατι θα φας ξύλο ως εθνικίστρια! και έλεος, οι αρχαίοι έλληνες δεν έλεγαν όπου γης και πατρίς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τον ζουραρη του ειχαν πει να μιληση οπως οι αρχαιοι ελληνες
    και ειπε Η ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΞΩ


    μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 9&226.Σε ποιο αρχαιο κειμενο το διαβασες ρε τσογλανι του Σορος οτι ειπαν τετοια μαλλακια οιΑρχαιοι Ελληνες ρε παγκοσμιοποιημενο μαλλακιο?Γαμω τα λεφτα που σου δινει ο γερος σου.Αντα μην φωναξ τον ομοιδεατη σου τον Τσατσοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αναρχες ειστε κοτες ανθελληνες προδοτες και γκαζμαδες ψαχνετε ψιλους στα αχυρα..ειστε λιγοι και ειμαστε πολλοι ειμαστε το μελλον και ειστε η παρακμη...ενα προφιλ ριχνεται 100 ξεφυτρωνουν..εχουμε γινει ο εφιαλτης σας μας βλεπεται και μας ακουτε παντου δεν μπορειτε να μας σταματησετε γτ ειστε ανημποροι μπροστα μας δωστε τους αγωνες σας απο το pc γτ μονο απο κει μπορειτε να φανητε..ο πραγματικος αγωνας ομως ειναι στο δρομο και εχει χανετε κατακρατος η χρυση αυγη ερχεται και θα σας στειλει απο κει που ηρθατε απο τα σκουπιδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.