Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...!!! ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...!!!

ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΠΛΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ... Για περισσότερες από 4 ώρες έμειναν πισθάγκωνα δεμένοι από τρεις ληστές ένας 80χρονος και ο 55χρον...

ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΠΛΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ...

Για περισσότερες από 4 ώρες έμειναν πισθάγκωνα δεμένοι από τρεις ληστές ένας 80χρονος και ο 55χρονος γιος του στο Περιβόλι Σπερχειάδας στη δυτική Φθιώτιδα.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα τρία άτομα μπήκαν μέσα και με την απειλή πιστολιού ζήτησαν από τον 80χρονο τα χρήματά του. Αυτός αρχικά αρνήθηκε ότι έχει χρήματα, αλλά ο ένας εκ των ληστών του έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και χαμηλόφωνα του είπε «αν δεν δώσεις τα χρήματα θα σε σκοτώσουν».

Ο ηλικιωμένος τους είπε ότι είχε τα χρήματα κάτω από το μαξιλάρι του. Οι τρεις ληστές πήραν 1.000 ευρώ, το βιβλιάριο καταθέσεων της τράπεζας, ξήλωσαν το τηλέφωνο, τον έδεσαν μαζί με τον 55χρονο γιο του και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τρεις ώρες αργότερα και ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια ο 80χρονος κατόρθωσε να λυθεί, έλυσε το γιο του και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία άρχισε τις αναζητήσεις. Η ταυτότητά τους παραμένει άγνωστη.

-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.