Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"...

Ορκίστηκαν σήμερα, για δεύτερη φορά, οι βουλευτές της "Χρυσής Αυγής" που κάθονται στα έδρανα... άκρα δεξιά! Το μεγάλο πανηγύρι θ...

Ορκίστηκαν σήμερα, για δεύτερη φορά, οι βουλευτές της "Χρυσής Αυγής" που κάθονται στα έδρανα... άκρα δεξιά! Το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει αύριο με την εκλογή του προεδρείου της βουλής, στο οποίο έχει δικαίωμα να μετέχει η "Χρυσή Αυγή", αλλά ήδη και πάντα... δημοκρατικά τα κόμματα έχουν δώσει γραμμή να μην ψηφιστεί ο υποψήφιος της "Χρυσής Αυγής"... Πάλι γράφουν στα παλιά τους παπούτσια -αν έχουν φυσικά απο αυτά- τις χιλιάδες των Ελλήνων που έβαλαν στο... ναό της δημοκρατίας τον Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές του...


5 σχόλια

  1. δικαιωματους δν ειναι να μη ψηφισουν αυτον που ψηφιζει η χρυση αυγη???γιατι δε ψηφιζει η χρυση αυγη το προεδριο των αλλων??τι ειναι η χρυση αυγη ο παπας με το αλαθητο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει! καλύτερα έτσι για να πέσουν οι μάσκες τους και για να εκτοξευτεί το ποσοστό της Χ.Α. στις ερχόμενες εκλογές!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου εχουμε δημοκρατικη δηκτατορια τη φοβουνται και δεν ψηφιζουν μην τους πουν φασιστες τοσα χρονια ριμαξαν τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατρίδα-Τιμή-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα πάντως με ικανοποιεί αφάνταστα να βλέπω τις φάστες των αντεθνικιστών και κουλτουριάρηδων. Όταν τους βλέπουν, ξέρουν ότι έχουν αποτύχει οι ίδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.