Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΕΡΕΣ... ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ... ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ....!

Συνέβη στης Φέρες της Αλεξανδρούπολης. 49χρονος τραυμάτισε με τσεκούρι τον Διοικητή της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον το...

Συνέβη στης Φέρες της Αλεξανδρούπολης. 49χρονος τραυμάτισε με τσεκούρι τον Διοικητή της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 13:30 σήμερα, όταν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του, για να μετρήσουν την κατανάλωση του νερού. Ο άνδρας άρπαξε ένα τσεκούρι που βρισκόταν δίπλα του, τους απείλησε, έκλεισε την πόρτα και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Οι υπάλληλοι της Ύδρευσης κάλεσαν την αστυνομία.

Σε λίγη ώρα ένα περιπολικό ήταν έξω από το σπίτι του. Ο Διοικητής του τμήματος κάλεσε τον άνδρα να παραδοθεί. Εκείνος άνοιξε την πόρτα, όρμησε προς τον Διοικητή και τον τραυμάτισε με το τσεκούρι.

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν με βολές στα πόδια.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και οι δύο.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες η κατάσταση τόσο του 49χρονου, όσο και του Διοικητή, δεν εμπνέει ανησυχία.

Η αστυνομία διαρρέει ότι ο πρώτος έχει παρελθόν με ψυχολογικά προβλήματα. enikos.gr

-----------------------------------------------


1 σχόλιο

  1. Πολύ σωστά. Όποιος δεν έχει να πληρώσει το νερό να εκτελείται άμεσα. Αύριο θα ζητήσουν από τα παιδιά του να πάνε να σκοτωθούνε για αυτήν την πατρίδα. Μπράβο παιδιά της ύδρευσης. Εγώ ξέρω ένας πάει να μετρήσει το νερό. Γιατί πληθυντικός; Τι συνέβη και αγρίεψε ο άνθρωπος; Άντε και άμα καμιά γριά δεν έχει να πληρώσει το νερό μην καλάτε την αστυνομία. Καθαρίστε την εσείς επί τόπου μην φεσώσει την επιχείρηση και δεν την αγοράσουν κοψοχρονιά οι τροϊκανοί. Λάθος άνθρωπο τσεκούριασε ο άλλος. Αλλά αν έχει παιδιά εύχομαι να σας πετύχουν νύχτα πουθενά και να σας δείξουν τι άλλο μπορεί να κάνει κάποιος με σωλήνα ύδρευσης. Α να χαθείτε ρε κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.