Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗ ΒΟΥΤΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Νίκος Βούτσης εξελέγη Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κομματος. ...

Ο Νίκος Βούτσης εξελέγη Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κομματος.

Στις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων εκλέχτηκαν οι: Παναγιώτης Λαφαζάνης, Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Δημήτρης Παπαδημούλης, Βουλευτής Β΄ Αθηνών, και Παναγιώτης Κουρουμπλής, Βουλευτής Β΄ Αθηνών.
Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εκλέχτηκε ο Κώστας Αθανασίου, συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τη θέση του Δ' Αντιπροέδρου της Βουλής το κόμμα θα προτείνει στην αυριανή ψηφοφορία τον Γιάννη Δραγασάκη, Βουλευτή Β΄ Αθήνας.

Η Κ.Ο. του κόμματος θα συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη, 3/07/12 για να καθορίσει την κατανομή των μελών της στις επιτροπές ελέγχου του κυβερνητικού έργου.

Τέλος, αποφασίστηκε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν, εκφράζοντας παράλληλα την αποδοκιμασία τους, τον υποψήφιο 7ο Αντιπρόεδρο της Βουλής που προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή.

3 σχόλια

  1. H Χρυσή Αυγή τους καίει και τους τσούζει τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ... Ο Φασίστας μόγγολος που όργωνε τη Θράκη δεν τους ενόχλησε. Μούγκα τα βρωμόσκυλα της αριστεράς. Τα τριάντα αργύρια έχουν μεγαλύτερη αξία από την πατρίδα τους. Ακόμα και τα αναρχοζώα έβγαλαν οι προδότες να προπηλακίσουν τους Έλληνες στην Θεσσαλονίκη. Φυσικά από ασφαλή απόσταση και με τις πλάτες της αστυνομίας.

    Καλό κουράγιο στην Χρυσή Αυγή. Είναι το μέλλον και το ανάχωμά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πατέρας του κυριάκου γρμματέας των βρυκολάκων στα καρπάθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ληστή ρε... λαϊκός επαναστάτης ήταν. Για να ήταν από δεξιά μεριά, να βλέπατε τις Τσιπροκανέλες το τι θα σούρνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.