Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ... ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ

Ένοπλη ληστεία με λεία πέραν των 11 χιλιάδων ευρώ διαπράχθηκε χθες Σάββατο γύρω στις 10.45 το βράδυ σε πρακτορείο στοιχημάτων στον Αρχάγγε...

Ένοπλη ληστεία με λεία πέραν των 11 χιλιάδων ευρώ διαπράχθηκε χθες Σάββατο γύρω στις 10.45 το βράδυ σε πρακτορείο στοιχημάτων στον Αρχάγγελο.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, τα δύο πρόσωπα, που μιλούσαν την κυπριακή διάλεκτο, υπό την απειλή πιστολιού το οποίο κρατούσε το ένα πρόσωπο και ξύλινου ροπάλου που κρατούσε το άλλο, απέσπασαν από τον 39χρονο ιδιοκτήτη του πρακτορείου, το χρηματικό ποσό των 11.180 ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Οι δύο δράστες, περιγράφονται ως εξής: ο πρώτος, ο οποίος κρατούσε το πιστόλι είναι ύψους 1,80μ περίπου, ηλικίας 31-35 χρόνων, μελαχρινός με σγουρά μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και κοντομάνικο υποκάμισο χρώματος πράσινο σκούρο με κάθετες ρίγες κόκκινου και άσπρου χρώματος.

Ο δεύτερος, περιγράφεται ως ύψους 1,80μ περίπου, ηλικίας 35 χρόνων, μελαχρινός με κοντό μαύρο σγουρό μαλλί και φορούσε βυσσινί φανέλα και τζιν παντελόνι.  Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.