Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ!

Απίστευτο περιστατικό στο Βερολίνο. Ελληνογερμανίδα έφαγε ξύλο επειδή τόλμησε να πανηγυρίσει το γκολ της Ελλάδας στον αγώνα ...

Απίστευτο περιστατικό στο Βερολίνο. Ελληνογερμανίδα έφαγε ξύλο επειδή τόλμησε να πανηγυρίσει το γκολ της Ελλάδας στον αγώνα του Euro στις 22 Ιουνίου. Τι δηλώνει σήμερα η ίδια....
Σοκαρισμένη και με πολλά γιατί να παραμένουν αναπάντητα, η 19χρονη μητέρα με την διπλή καταγωγή - τόσο την ελληνική, όσο και τη γερμανική - μετράει τις πληγές της από τις 22 Ιουνίου.
Την ημέρα του κρίσιμου ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας - Γερμανίας.
Η νεαρή μητέρα πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με φίλους της σε Fan Zone του Βερολίνου (σημείο όπου είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες) και το αποτέλεσμα της βραδιάς, ήταν ένα μαυρισμένο μάτι και σπασμένα κόκκαλα.
Η ίδια εξομολογείται στην εφημερίδα Bild ότι επιθυμία της ήταν να στηρίξει και τις δύο ομάδες, οπότε και ξεκίνησε από το σπίτι της, φορώντας σημαίες και των δύο χωρών.
"Ήδη στο μετρό ξεκίνησαν τα περιπαιχτικά σχόλια", σχολίασε στη γερμανική εφημερίδα.
Μετά το πρώτο γκολ της Ελλάδας, άρχισε να πανηγυρίζει. Μετά το 4-2 στο τέλος του παιχνιδιού οι φίλοι της πήγαν να πάρουν μπίρα και η ίδια έμεινε μόνη της στο πλήθος με μια φίλη της.
"Συζητούσαμε και ξαφνικά είδα αγνώστους να με γρονθοκοπούν".
Ο δράστης εξαφανίστηκε αμέσως και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σήμερα καλείται να ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία, αλλά και να φοράει ειδικά γυαλιά, μέχρι ωσότου επουλωθούν οι πληγές της.

parapolitika.gr

8 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, οι ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ! Και ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑ ΑΧΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ που πλακώνουν στο ξύλο όποιον τους θυμίζει Χρυσή Αυγή. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΣΥΜΦΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!!!!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ "ΔΗΛΕΣΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ" ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ,ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ! ΑΠΟ ΤΑ ΕΣ ΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσεις οι 3 απο πανω εχετε μπερδεψει την βουρτσα με την .ουτσα....
    η πολιτικη αναλυση και ορολογια σας ειναι για γελια και για κλαματα...
    το θεμα ειναι να κανουμε αντιποινα και να σπαμε στο ξυλο γερμανους τουριστες εδω, οταν ειναι μεθυσμενοι και προκαλουν.

    θα μου πειτε τωρα οτι προηγουνται εκατομυρια δολοφονοι αναρχοαριστεριστες και ξενοι λαθρομεταναστες κατακτητες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΣΩΣΤΗ, ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ. ΚΑΛΩΣ 'Η ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έξω οι Έλληνες από τη Γερμανία.
    Γερμανία, φυλετικά καθαρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. emis den skotosame ton albano pou panigirise tin niki tis albanias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KALA THS EKANAN TA IDIA KANOUME KAI EMEIS EDO. MPRABO TOUS. KSILO STOYS ELLHNES METANASTES..NA KATHISOYN EDO OI DEILOI POU FUGOYN GIA EKSO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.