Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ... Ο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ... ΛΥΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...!!!

ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ... Ε ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ! Είναι γνωσ...

ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ... Ε ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ!

Είναι γνωστό ότι ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης τα λέει έξω από τα δόντια. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην σχολιάσει το περιστατικό του ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη, στον τηλεοπτικό «αέρα».

«Ίσως το φρικτότερο δεν είναι πως είδαμε κάποιον να χτυπάει live δύο γυναίκες, αλλά το ότι κάποιοι είπαν με χαρά. "Σιγά τώρα που θα κλάψουμε που χτυπήσανε την Κανέλλη". Ο μαύρος αυτός ιστός είναι παιδί της διαπλοκής και με ανατριχιάζει.

Συγχαίρω την Κανέλλη πάντως που κοίταξε το λύκο στα μάτια. Πράγμα που αποδεικνύει πως ακόμα και αυτούς, αν τους κοιτάξεις με θάρρος, μπορεί μεν να την φας την αδέσποτη, ίσως όμως και να τους ηρεμήσεις.

Επίσης, να τονίσω πως διαφωνώ κάθετα με την αδιάκοπη επανάληψη των συγκεκριμένων σκηνών: πρόκειται για ένα επικίνδυνο καρτούν που άμα ακουμπήσεις το χέρι σου στην οθόνη θα σ’το δαγκώσει», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στο ΤΗΛΕΡΑΜΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ Ο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ...

-----------------------------------

3 σχόλια

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΥΤΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ,ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗ,Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ,ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΣΚΟΤΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩΝΤΑΙ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΒΗ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΗ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΌΥ ΛΑΟΥ.ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ;ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ.ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΤΕ,ΚΑΛΑ ΗΠΙΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.ΤΕΛΟΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΙ. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ. ΟΥΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κραουνάκη , ξέρεις ποιός είναι ο μαύρος ιστός της διαπλοκής ; ΄Ολοι οι πολιτικοί και οι ημέτεροί τους που καταλήστεψαν , εξαθλίωσαν , ταπείνωσαν , πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό ! Να ανατριχιάζεις όταν ακούς τις χιλιάδες λιποθυμίες των παιδιών που πεινούν , τις χιλιάδες αυτοκτονίες των ανθρώπων που χρεοκόπησαν , τις εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων που κυκλοφορούν άστεγοι , πεινασμένοι & εξαθλιωμένοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.