Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΑΡΕΦΩΣ- ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΗ ΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

"Ανεξήγητη, απαράδεκτη και αντιδεοντολογική", επί της ουσίας και επί του τύπου, χαρακτηρίζει με δήλωση του στο Pheme.gr ο πρόεδρ...

"Ανεξήγητη, απαράδεκτη και αντιδεοντολογική", επί της ουσίας και επί του τύπου, χαρακτηρίζει με δήλωση του στο Pheme.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), κ. Χρήστος Φωτόπουλος τη μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος της κυρίας Κανέλλη.
"Δεν συνάδει με τις αρχές της Ομοσπονδίας η συμπεριφορά των συναδέλφων της Κοζάνης, δεν μπορείς να εκφράζεις τι αντίθεση σου με αυτόν τον, επιεικώς θα το πω, άκομψο τρόπο", τονίζει ο κ. Φωτόπουλος και προσθέτει: "Δεν αντιλαμβάνομαι πως θεώρησαν ότι η αναφορά της βουλευτού απευθυνόταν στους αστυνομικούς. Ο κάθε πολιτικός έχει τις απόψεις του, καλές ή κακές, θετικές ή αρνητικές, για το ρόλο που επιτελεί η αστυνομία. Όσοι είδαν όμως το επίμαχο βίντεο διαπιστώνουν ότι ο χαρακτηρισμός αφορούσε όσους υποκαθιστούν το νόμο και τους αστυνομικούς, όχι τους αστυνομικούς".
Ο κ. Φωτόπουλος διέψευσε ότι η Ομοσπονδία είχε ενημερωθεί για την πρόθεση της Ένωσης των Αστυνομικών Κοζάνης να υποβάλλουν μήνυση εναντίον της κ. Κανέλλη.

8 σχόλια

  1. Από Σικάγο πατριώτης27 Ιουνίου 2012 στις 4:18 μ.μ.

    Καταδέχεται ό κ. Φωτόπουλος να υπερασπίζεται μία σαπίλα αντί να παρέχει τον ανάλογο σεβασμό στον τον θεσμό της αρχής και τον σεβασμό στα λεβεντόπαιδα Ελληνόπουλα πού υπηρετούν τά σώματα Αστυνομίας της Πατρίδος. Δεν ντρέπεται πού επιτρέπει σε μίαν άθλια να αποκαλεί το παλληκάρι πού έδωσε την ζωή του προχθές στα Λιόσια «φασιστοτσόγλανους» . Πού είσαι συγχωρημένε (αιωνία σου ή μνήμη) Μπαϊρακτάρη παράδειγμα της Ελληνικής Αστυνομίας παλαιοτέρων εποχών, να διδάξεις αυτόν τον αμόρφωτο και «πρόεδρο» τι εστί θεσμός και σεβασμός στην αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kε Φωτόπουλε η κυρά Γαρυφαλλιά απευθυνόταν σε αστυνομικούς. Η συγκεκριμένη "κυρία" ήταν πολύ συγκεκριμένη, μιλούσε για "φασιστοτσόγλανα" που ζητάνε ταυτότητες. Ταυτότητες δε ζητάει ο καθένας παρά μόνο η αστυνομία.
    Ελπίζω την επόμενη φορά οι αστυνομικοί να τον στείλουν σπίτι του. Παρεμπιπτότως επειδή μοιάζει κιόλας με τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, μήπως ξέρετε αν έχει σχέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ,ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΝΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΙ ..ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΙΝΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ..ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ..ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ...ΑΛΑ ΤΙ ΝΑΠΗ ΚΑΝΗΣ ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΩΣΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΡΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΘΗ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ ΛΙΑΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ..ΕΔΕ..ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ&ΚΚΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΕ..ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ..ΓΙΑΤΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΗ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑΔΙΝΕ ΣΤΟ ..ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιόπτυσε "κύριε" Φωτόπουλε , η επόμενη κίνησή σου θα είναι να κατεβάσεις τα παντελόνια σου και να γυρίσεις την πλάτη σου στα αναρχο-κομμούνια ! Βρε επίορκε , τίνος την νοημοσύνη υποτιμάς ; Το συγκεκριμένο video το είδε και το άκουσε ολόκληρη η Ελλάδα ! Εσάς εξύβριζε η Γαρουφαλλιώ , το είπε καθαρά "έχει θέμα με την Αστυνομία" , κι εσύ βγαίνεις και λες αρλούμπες ; Χάσου από προσώπου γης βρε ρεμάλι , που δεν έχεις το ανάστημα , ούτε το περιεχόμενο στο παντελόνι , να δεχτείς την αλήθεια ! Φερέφωνο και υποχείριο των ανθελλήνων και μισελλήνων , εξαφανίσδου αμέσως από το σώμα , γιατί ντροπιάζεις τα Ελληνόψυχα παλληκάρια ! ΟΥΣΤ , ΒΡΩΜΙΑΡΗ , ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.