Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...!

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε σε βάρος διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στ...


Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε σε βάρος διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 00.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δυνάμεις της Αστυνομίας καταδίωξαν τους δράστες μέχρι την Πλατεία Εξαρχείων, όπου και έγινε περιορισμένη χρήση χημικών, χωρίς όμως να μπορέσουν να τους συλλάβουν.

-----------------------------------------------


2 σχόλια

  1. Telika pioi einai toutoi pou kanoun toutes tis epitheseis? Kseroume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΑ, ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ.ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΟΣΙΤΣΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.