Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ...!!! ΟΔΟΜΑΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ...

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του μπήκε χθες ένας άγωστος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις Ελευθερές Καβάλας και με την απειλ...

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του μπήκε χθες ένας άγωστος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις Ελευθερές Καβάλας και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.

Κατά την αποχώρησή του πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό και επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. που τον περίμενε ο συνεργός του.

 Το θύμα του, μαζί με άλλο ένα άτομο, αποφάσισε να τον καταδιώξει και να πάρει πίσω τα κλεμμένα. Ο συνοδηγός του ληστή τούς πυροβόλησε 3-4 φορές και πέταξε χειροβομβίδα στο όχημά τους, το οποίο υπέστη υλικές ζημιές. Οι δράστες αναζητούνται. newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.ΕΞΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΣΥΔΩΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΤΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ;ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ;ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΙΑ ΟΠΛΑ;ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΕΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΞ ΙΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.