Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ

Η ισότητα στα πλαίσια του κομματικού και νεοταξικού ψευτορωμέϊκου αποτελεί μια κοινότυπη επίκληση προκειμένου να ενδυθεί το καθεστώς το ...


Η ισότητα στα πλαίσια του κομματικού και νεοταξικού ψευτορωμέϊκου αποτελεί μια κοινότυπη επίκληση προκειμένου να ενδυθεί το καθεστώς το κουστούμι της δημοκρατίας. Ένα κουστούμι που ωστόσο χωράει πολύ λίγους και πάντως όχι την αντίθετη ιδεολογική άποψη. Το κυριότερο ωστόσο πρόβλημα είναι ότι η δημοκρατική «ισότητα» δεν περιλαμβάνει σε καμία περίπτωση την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού που αγαπάει την πατρίδα του και επιζητεί την συνοχή του κοινωνικού ιστού κι όχι τη διάλυση που επιφέρουν σήμερα οι πολιτικές δυνάμεις και εντολοδόχοι του μνημονίου.

Όμως το δικαίωμα της ίσης πρόσβασης στην εκφορά του πολιτικού λόγου, στην υποβολή αυτόβουλων και αυτοφυών λύσεων στα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας και της εθνικής αναγκαιότητας και στην πρόσβαση στα αγαθά και τα ευεργετήματα της Πολιτείας είναι ζήτημα που κατοχυρώνει μονάχα η εθνική συνείδηση. Το νεοταξικό προτεκτοράτο ωστόσο είναι απλός διαχειριστής ξένων εντολών και εξαιρετικά εχθρικό απέναντι στον Έλληνα Πατριώτη.

Η ισότητα στην εκφορά του πολιτικού λόγου είναι παντελώς ανύπαρκτη και παρέχεται μονάχα στις φωνές εκείνες που προπαγανδίζουν τη χειραγώγηση και την αφαίμαξη των Ελλήνων από το διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο και την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία. Τα εν Ελλάδι κομματικά τους ανδρείκελα μάχονται με διεθνιστική συνέπεια την ύπαρξη του ελληνικού έθνους και το εθνικιστικό κίνημα. Μάχονται με λύσσα την εθνική μας ταυτότητα, την ανεξάρτητη υπόσταση του εθνικού κράτους, τους ίδιους τους Έλληνες.

Δεν δίνουν όμως το ίδιο βήμα για να αναπτυχθούν και οι πατριωτικές απόψεις. Δεν έχουν τις αντοχές να ακούσουν την θέση που λέει ότι οι Έλληνες μπορούμε και θέλουμε να αναπτύξουμε τις παραγωγικές μας δυνατότητες και την εθνική οικονομία στηριγμένοι στα δικά μας προσόντα και τα φυσικά χαρίσματα της ελληνικής γης. Δεν θέλουν οι εχθροί της Ελλάδος να δουν τον μεγάλο τους φόβο, ένα αληθινά ισχυρό εθνικό κράτος που θα νοιάζεται για τον Έλληνα χαράζοντας όραμα και προοπτική εθνική κι όχι ξένο γράμμα συστημένο και επιτακτικό.

Δεν θέλουν οι αντίπαλοι του Εθνικιστικού Κινήματος τους χρηματοοικονομικούς μηχανισμούς να υπηρετούν την εθνική οικονομία και τον ελληνικό λαό. Εμείς όμως ως Έλληνες Εθνικιστές πιστεύουμε, απαιτούμε και επιδιώκουμε την απόλυτη και αποκλειστική πρόσβαση του ελληνικού λαού στον εθνικό πλούτο που μόνο εκείνος παράγει. Αυτό επιβάλει η εξίσωση ενσυνείδητης προσφοράς και μόχθου.  

Η δική μας άποψη ως εθνικοκοινωνικό κίνημα είναι ότι η ισότητα στο εθνικό μας κράτος αφορά όσους το αγαπούν. Είναι ένα ζήτημα που σχετίζεται μονάχα με εκείνους τους πολίτες που διαθέτουν ταυτοχρόνως Ελληνικό Αίμα και Ψυχή. Ένα αγαθό που πρέπει να δίδεται σε όσους δείχνουν πίστη και αφοσίωση στο Ελληνικό Έθνος. Κατά συνέπεια η ισότητα στην πρόσβαση και στα ευεργετήματα της Ελληνικής Πολιτείας είναι ομοίως ζήτημα πατριωτισμού.

Η δυνατότητα αντικειμενικής πρόσβασης στην παιδεία, στην υγεία, στην εργασία, στη σύνταξη, στη δημόσια ασφάλεια και στην κατοικία είναι ζητήματα που πρέπει να εξασφαλίζονται σε όλους τους Έλληνες και σε όλα τα ελληνόπουλα κατοχυρώνοντας το δικό τους δικαίωμα στη ζωή, την ευημερία και την πρόοδο. Το περιβάλλον της κρίσης που βιώνουμε είναι το αποτέλεσμα καθαρά ανθελληνικών επιλογών ενώ επιτάσσει την άμεση αναδιάταξη του ελληνικού κράτους και την αυξημένη προστασία του ελληνικού λαού από την απώλεια της ελευθερίας και της ζωής του. Και η ασφαλέστερη μορφή εθνικής ανασυγκρότησης είναι η άμεση, ίση και αντικειμενική πρόσβαση των Ελλήνων στους τομείς που διαμορφώνουν την εθνική συνείδηση, την κοινωνική θωράκιση και την αδέσμευτη ανάπτυξη της Ελλάδος.

Η πρόσβαση των μαρξιστών, των διεθνιστών και των πάσης μορφής ξενολάγνων στην διδασκαλία των ελληνικών γραμμάτων που γεννά συνωστισμούς στη Σμύρνη και δανεικές τακτικές οπισθοχώρησης σε βάρος των Ελληνόψυχων που μιλάνε για προγονική Τιμή και για αναγεννημένη υπερήφανη Ελλάδα δεν είναι ισότητα αλλά πνευματικός ευνουχισμός των Ελλήνων. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε τους δασκάλους μας να φωτίζουν τα μονοπάτια δόξας του Ελληνισμού και να ανοίγουν με την πυξίδα της γνώσης νέους λαμπρούς δρόμους στα παιδιά μας. Θέλουμε τα παιδιά μας να μάθουν σωστά ελληνικά γράμματα και να σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία με ό,τι κι αν καταπιαστούν.

Η πρόσβαση των ελληνοπαίδων δεν χαρίζεται στους γόνους των λαθρομεταναστών σε καμία περίπτωση. Όπως δεν είναι αποδεκτή η δωρεάν πρόσβαση των αλλοδαπών στα νοσοκομεία όταν μες στη φτιαχτή κρίση οι Έλληνες πεθαίνουν αβοήθητοι ή μένουν δίχως φάρμακο γιατί πρέπει να πληρώσουν ακριβά την ιερότητα του Ελληνισμού τους. Η δωρεάν δημόσια υγεία ανήκει στον Έλληνα και μόνο όπως και το δικαίωμα στην εργασία. Είναι δικαιώματα που δεν ανήκουν ούτε σε κομματικούς γλειψιματίες ούτε σε διεθνείς γυρολόγους. Το δικαίωμα στην κατοικία ανήκει στο λαό που έχει καταθέσει φόρο και ψυχή στο ελληνικό κράτος κατά τρόπο απόλυτο και αποκλειστικό. Όπως ακριβώς δικαίωμα στη σύνταξη και στην ασφαλή διαβίωση έχει αυτός που έχει ποτίσει τη γη με ιδρώτα ελληνικό.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό λοιπόν όταν μιλάμε λοιπόν για ίση πρόσβαση στο εθνικό κράτος, μιλάμε για τους Έλληνες που διαθέτουν καρδιά, νου και πίστη ελληνική. Αυτοί οι Έλληνες είναι για εμάς το Εθνικό μας Κράτος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.